Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia: Vi har ingen Plan B

Nokia: Vi har ingen Plan B

Det er alt eller intet for Nokia med deres Lumia Windows Phones. Lykkedes det ikke at tage kampen op mod iOS og Android har de ingen Plan B.

Lykkedes det ikke for Nokia, at tage kampen op på smartphone-markedet med Windows Phone mod iOS og Android, så har de ikke nogen Plan B.

Det tætteste Nokia kommer på en Plan B er, at ”Plan B er at Plan A lykkedes”. Sådan har Nokia VP Victor Saeijs udtalt til svenske Dagens Industri.

Så der er altså ingen nødplan fra finske Nokia, hvis samarbejdet med Microsoft om at gøre Windows Phone til en kæmpe succes mislykkedes.

Victor Saejis har ligeledes udtalt, at Nokia skal have succes i USA, hvis det skal lykkedes i resten af verden.

Om USA hopper med på Lumia-bølgen ses senere på året hvor Lumia 900 kommer på det amerikanske marked.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 16-02-2012 12:32:59

hos NOKIA. Jeg har selv haft Nokia siden 93 op til idag. min første var 1011 og den sidste som jeg købte for ca. 3 år siden min nuværende N900, har altid personlig bedst kunne lide deres menu opsætning frem for "modstanderne" Sony/errison og Ssmsung. det var lagt bagefter syntes jeg.
Men Nokia har skudt sig selv i foden godt og grundigt, hvis de havde fuldt op det software som Mameo startede ud med at være, i stedet for at gå i panik, Noika har også droppe alt inden for bil sikkerhed, de er næsten alle med GPS software, men af en aller anden grund syntes Nokia det er rigtig smart at droppe og lave ordenlig "bil holder med lade stik", samt dokking stationer droppede de også, de fedter imellem og lave nogle "nye" symbian versioner, og nu opgiver de og laver noget sammen med microsoft, og sammentidig melder de ud med Android er ikke er rentabel, dvs. de ville også gerne have monopol software så som IOS... men det har de hellere ikke formået, og så er de total ligeglade at høre efter hvad folk endelig ønsker med deres mobil tlf. f.eks. har jeg i flere år ønsket at når man har lavet et møde i sin kalender, ville det være smart den skifter til lydløs i det tidsrum mødet er indstillet til således man ikke forstyre mødet ved et evt. opkald. det er aldrig kommet, samt i gamle dage kunne man låse tastaturet med sin pin kode, nu skal man have en låse kode, dvs. 2 forskellige koder. og alle deres ting hvor man skal bruge 2-3 tryk, hvor alle andre kan finde ud af at lave det så mankan nøjes med 1 tryk... de er pisse ligeglad, så resultatet er også blevet derefter... farvel NOKIA det var godt engang.

0 0

Om brug af cookies