Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia vil fremme trådløs opladning

Nokia vil fremme trådløs opladning

Trådløs opladning er smart, men funktionen har endnu ikke fået det helt store gennembrud. Det vil Nokia gøre noget ved med Lumia 930.

Nokia var en af de allerførste til at genintroducere trådløs opladning til vores smartphones. Trådløs opladning har før været på HPs Palm serie, men kom aldrig rigtigt videre derfra.

Det vil Nokias Lumia 930 dog gøre ”so 2013” ved at inkludere en trådløs oplader i salgspakken. Nokias Vice President af Storbritannien, Conor Pierce, har sagt at man for alvor vil gøre noget ved trådløst opladning og at det sker samtidig med lanceringen af Nokia Lumia 930.

Med Nokias Lumia serie har Nokia dog gjort et godt stykke arbejde med at gøre enheder klar til trådløs opladning, men i salgspakken har man førhen kun fået en gammeldags ledning og oplader. Derfor har det for mange ikke været interessant at give flere penge for en lader, blot fordi den er trådløs.

Vi ved desværre ikke om det er eksklusivt for England, Irland og Skotland eller om det også bevæger sig over Nordsøen til de danske forbrugere.

Vi håber desuden at konkurrenterne vil følge trop da Android enheder efterhånden også får smagt lidt på trødløs opladnings søde vin.

Har du prøvet trådløs opladning? Er du fan?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

07-04-2014 15:28:40

Købte en Nokia Fatboy oplader sidste år til min Galaxy S3 (havde også trådløs bagside til den.) Nu har jeg så M8, men bruger den stadigvæk meget til Nexus 7 - det gør det en del lettere at oplade!

- Håber der endag kan få border med indbygget trådløs opladning, så når man kommer hjem sætter man bare telefonen på bordet og den oplader.

4 0
Katron 07-04-2014 14:48:06

Bo. Sikke noget vrøvl at skrive. Til min Lumia 920 har jeg en trådløs stand, hvor laderen kan indstilles i ønsket vinkel. Dermed står mobilen fint på natbordet som ur og alarm. Skulle telefonen ringe, eller man skal besvare en sms, slipper man for at bokse rundt med oplader ledning. Desuden er opladerstanden i stand til at starte forskellige app's op, når mobilen bliver stillet deri, bla. natur. Dette sker med NFC.

Jeg er blevet så glad for trådløs opladning, at jeg ligeledes har en almindelig Nokia bordlader trådløs liggende i køkkenet, samt jeg har købt en til bilen også. Bruger jo ofte mobilen som GPS, og hader simpelthen at skulle bøvle rundt med kabler.
Den til bilen er en trådløs mobilholder. Da den er købt til bilen, er strømkabel ikke at se.

2 0
Bo Cramer 07-04-2014 15:26:50

Katron, vrøvl er vel så meget sagt :-) Nu har jeg jo en Sony Xperia hvor den medfølgende bordlader ikke bruger nogen form for ledning da der er magnetisk kontakt mellem mobil og oplader, det samme i bilen. Så der er ikke nogen port der skal åbnes, selv om telefonen er vantæt ned til 1.5 meter. Der udover har Sony forsynet telefonen med en app Smart Connect som gør dig i stand til at give dig bestemme hvad der skal ske når telefonen kommer i standeren/opladeren, optimalt !

1 0
jec 07-04-2014 15:02:17

Har du et link til den bordoplader? Har selv bygget en af Lego med en billig ladeplade, men må indrømme den ser lidt "klodset" ud ;-)

Har også en holder med trådløs oplader i bilen som dig, og det holder max.

0 0
Bo Cramer 07-04-2014 14:40:12

Trådløs er ikke for mig, jeg oplader min telefon om aftenen og så holder den hele dagen. Når jeg sætter den i den tilhørende bordlader kan jeg samtidigt bruge den som visuel ur og sætte den til at vække mig. Men når den ligger på ryggen kan jeg jo ikke se hvad klokken er eller noget andet !

0 0
Om brug af cookies