Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia vil ikke lave telefoner igen

Nokia vil ikke lave telefoner igen

Chefen for Nokia har afvist, at det finske selskab vil hoppe tilbage på smartphonevognen som producenter

Der har været lidt snak i krogene om et muligt comeback til Nokia som producenter af smartphones, men det har firmaets chef, Rajeev Suri, nu afkræftet. Chefen slår fast, at Nokia ikke vil kaste sig ud i et comeback.

Suri sagde på et møde med analytikere i London, at ”vi ikke kigger på at vende tilbage til mobiltelefoner til forbrugere.” Han tilføjede dog, at Nokia-brandet vil vende tilbage til forbrugerverdenen.

Læs også: Nokias HERE Maps klar til alle Android-telefoner

Dette skal ske ved at bruge Nokia-navnet, der stadig er stærkt og velkendt verden over i licensaftaler. Nokia selv står også for blandt andet HERE-kortene, som er et populært valg til også Android og iOS, hvis man skal bruge offline navigation.

Nokia håber også på, at de kan sælge noget teknologi og nogle programmer til andre selskaber, som så kan inkludere det i deres tjenester.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mille 16-11-2014 19:32:44

Trist, ærgerligt og øv!
Den absolut bedste mobiltelefon jeg nogensinde har haft var min Nokia N8 - jeg køber nemlig tlf efter kameraet. Og dét var da suverænt i dén - Carl Zeiss linse og rigtig god xenon blitz. Og så kunne den være i lommen - og tåle det!

0 0
Søren Hübertz Thomsen 15-11-2014 00:47:00

Hvor er det trist, at et antal Nikia-fans, der på verdensplan blev talt med otte- eller ni cifre, aldrig fik mulighed for, at få en Android-telefon, som kun Nokia kunne have lavet. Jeg ville allerede have haft flere i forlængelse af de talløse Nokia-telefoner, som jeg havde inden smartphonenes indtog. Hvilken eklatant mangel på dømmekraft. Trist , trist, trist.

0 0
15-11-2014 23:06:50

Det ville efter min mening være totalt langt ude hvis Nokia "kom krybende" til Google for at hjælpe til med at fylde lommerne op på det foretagende.- Google er jo netop en væsentlig årsag til Nokia blev udkonkureret.- Efter min mening er Google/Android blevet alt for stort og har underlagt sig alt for mange hardware-producenter,- som i den grad "sidder i saksen" og dermed deponeret deres software-udviklingsmuligheder hos Google. - Det medfører et hundeslagsmål blandt hardwareproducenterne af androidtelefoner, som desperat prøver at "skille sig ud" fra konkurenterne.- Alt dette, mens Google kan læne sig tilbage og overlade regning og risiko til HtC, Samsung, Sony mfl.-
Håber Microsoft får held til at beskære Google`markedsandel markant. - Forbrugerne får iøvrigt de bedste produkter hvis software/hardware er perfekt tilpasset ,- skulle Nokia stille sig op i køen af hardware-producenter , som laver telefoner med ens styresystemer ville det sandsynligvis gå galt igen.

1 0
15-11-2014 01:04:46

selvom du måske har ret, så har vi jo allerede haft muligheden for Nokia og android men den nyere Nokia x /x2 med forked android og med Nokia z launcher som skin til "rigtige" android telefoner..
Nokia bliver savnet herfra det er helt sikkert. men det er jo langt fra umuligt efter 2016 at vi ser telefoner lavet med Nokia patenter og software både på Windows (Phone) og andriod..

3 0
TF 14-11-2014 19:49:29

De vil blive savnet.

10 1
Dade Vinkler 14-11-2014 17:51:17

hvad med at være førendende på morse så? Nokia connecting people...... with morse :/

0 4
15-11-2014 01:06:26

morse.. det er nu nogle gode krimier i tv...

3 1

Om brug af cookies