Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia World, keynote LIVE

Nokia World, keynote LIVE

Følg med netop nu, hvor Nokia står på scenen ved Nokia World i Stuttgart.

10:24: Keynote end! Gaab. Kedeligt :-)

10:01 "Let's Simplify". Der åbnes nye udviklingsværktøjer, så udviklerne lettere kan skrive programmer der kan arbejde sammen med Nokias tjenester. Dette giver mulighed for andre firmaer, at smide indhold på kortene. F.eks. kan et transportselskab lave mulighed for at se tog/bus-stoppesteder osv. på kortene.

10:00 Nokia har indgået et samarbejde med Facebook. For nogle dage siden annoncerede de også samarbejde med Microsoft.

09:58 Applikationsbutiken Ovi Store, bliver der fremadrettet sat turbo på. Blandt andet med lokalisering til flere sprog.

09:56 Nokia gør det klart, at musikken og tjenesten "Comes With Music" er meget vigtig for dem.

09:53 Den gratis mailadresse hos Nokia Ovi - kaldet OVI Mail, har nu over 1 million brugere.

09:51 Niklas Savander, Executive Vice President, Services, Nokia er på scenen nu. Han taler om OVI, som er Nokias onlineunivers.

09:47 Så er der snart en ny taler på scenen. Mon ikke der kommer noget mere relevant for os.

09:34 Tik Tik Tik! Vi venter.

09:21 Ja -  indrømmet. Dette er meget generelt. Men mon ikke Chris Moon er på scenen, for at få folk til at blive hængende.

09:16 Aktuelt er Chris Moon, MTB Management Ltd, på scenen. Han taler om livet, og om at se muligheder fremfor begrænsninger. Han har kun én halv arm og ben tilbage efter krig. Han pointe er, at hovedparten af vores liv foregår i hovedet.

09:14  Spørgsmålet er, om der kommer noget nyt. Vi har dog i deres showroom i går, set tomme pladser, hvor der står "bliver annonceret i morgen". Så der er da håb.

09:00 Så er vi klar. Mark Selby, Vice President Industry Collaborations, Nokia starede på scenen. Han takkede alle for en god fest i aftes, hvor baren var åben til midt på natten.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies