Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia X forudbestilt i en million eksemplarer i Kina

Nokia X forudbestilt i en million eksemplarer i Kina

Nokia X har blot fire dage efter det blev muligt at forudbestille den i Kina, fået en flyvende start.


Selvom der ikke er tale om en topmodel med otte-kernet processor og 3-4 GB RAM, så er lanceringen af Nokia X bestemt et af de meget interessante emner at følge i år.
Med priser der rækker fra 600 kroner for den billige Nokia X model til 1.000 kroner for Nokia XL, skal Nokia X kæmpe om markedsandele i de lavere segmenter.

Nokia X spås til at sælge i 16 millioner eksemplarer i 2014

I Kina har telefonen fået en flyvende start allerede før den kan leveres. På under fire dage er der registreret over en million forudbestillinger af Nokias nye Android telefon. Det er da også et af de markeder Nokia X spås en stor success, en rapport fra Umeng viser, at 35 procent af landets 700 millioner smartphones koster under 150 dollars (cirka 800 kroner) - der er altså et svimlende stort marked for billige telefoner som Nokia skal ind og erobre.

Nokia X hacket til at køre Google Apps

Lige så interessant bliver det at se udviklingen på det globale marked hvor Nokia X+ og Nokia XL lanceres med lidt forbedrede specifikationer. Telefonerne kan allerede nu bestilles rundt omkring i Europa, blandt andet i Spanien og Tyskland.

Kilde: AndroidBeat

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies