Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia X3 - de første indtryk

Nokia X3 - de første indtryk

Vi har prøvet Nokia X3. Her er vores første indtryk af den billige musikmobil.

Denne mobil ligner ikke en klassisk Nokia telefon, men giver derimod et ny tiltrængt pust til designlinien i Nokias produktudvalg.

Selvom det er en billig mobiltelefon føler man at kvaliteten er over middel - specielt set i forhold til prisen.

Tasterne er store og afstanden mellem betjeningsknapperne er så tilpas, at man ikke nødvendigvis rammer flere taster på én gang.

Trist display

Det mest triste ved Nokia X3 er displayet. Kun når man ser på mobilen forfra kommer skærmen til sin ret. Så snart den drejes for meget, bliver farver og tekst uklare.

Størrelsen er 2,2 tommer (320x240 pixels).

Styresystemet er Nokias S40 som i denne version, har fået et ekstra pift. S40 er en rigtig Nokia-klassiker som mange fans holder utroligt meget af - blandt andet fordi, det er muligt at lave smileys i beskeder. Denne funktion findes ikke i det mere avancerede S60-system, som Nokia også benytter i en række af deres mobiler.

Radio uden ledning = clockradio

X3 har tilslutningsmulighed for standard hovedtelefoner (3,5 mm jackstik).

Som en rigtig fed detalje har Nokia i X3 gjort det muligt, at benytte FM-radioen uden et headset tilsluttet. Dette betyder også, at radioen kan fungere som alarmtone - og vupti så har du en clockradio.

X3 sælges som en musikmobil og understøtter derfor musikformatet mp3. Sange kan i øvrigt benyttes som ringetone.

Meget mobil for pengene

Specifikationslisten vidner som en mobiltelefon med mange muligheder.

3,2 megapixels kamera, musikafspiller, radio med RDS og ikke mindst 2GB hukommelseskort i salgspakken giver value for money.

Uden abonnement vil Nokia X3 koster i omegnen af 1.100 kroner. Så der er pænt meget mobil for pengene. X3 kommer i fjerde kvartal.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies