Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia X6 og X3: Touch og musik

Nokia X6 og X3: Touch og musik

(Opdateret kl. 11.16): Nokia har annonceret en helt ny X-serie. Foreløbig er der to medlemmer.

Nokia har benyttet formiddagens keynotes på Nokia World til at præsentere to nye musik-mobiler: X6 og X3.

Nokia X6 er udstyret med en 3,2" touchscreen og en 32 GB intern hukommelse. Telefonen skulle angiveligt kunne afspille musik i op til 35 på en opladning.

Kameraet skyder med fem megapixels, og der er en dual LED-blitz. A-GPS er også inkluderet.

Nokia X6 har en 16:9 widescreen, der er optimeret til billeder, videoer og søgning på internettet. Der er ligeledes mulighed for at bringe 20 venner og virtuelle sociale netværk - som f.eks. Facebook - direkte ind på startskærmen.


To medlemmer af den nye X-serie fra Nokia

Nokia X6 får følgeskab af en anden model i den nye X-serie. Her er tale om Nokia X3, som er den første Series 40 mobiltelefon med adgang til Ovi Store.

Nokia X3 er en blank og kompakt musikmobil, der blandt andet kommer med stereo-højtalere, indbygget FM-radio og et 3,2 megapixels-kamera.

Nokia X6 har en forventet salgspris på 450 euro, og Nokia X3 har en forventet salgspris på 115 euro. Det svarer til henholdsvis 3.400 og 900 danske kroner. Priserne er uden moms og eventuelle tilskud, og begge enheder forventes i handlen i løbet af fjerde kvartal 2009.

X6 og X3 vil KUN kunne købes med tjenesten 'Comes With Music'. Så er det interessant, om de kommer til Danmark, da musiktjenesten endnu ikke er klar her.

Både X6 og X3 kommer i fjerde kvartal i år.


LÆS OGSÅ: "Nokia lancerer N97 mini"

LÆS OGSÅ:
"Nokia Lifecasting: Udvider det mobile Facebook"

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies