Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokias aktie styrtdykker

Nokias aktie styrtdykker

Efter annonceringen af særdeles dårlige salgstal har Nokia aktiekurs lidt et alvorligt knæk.

Salgstallene og mobilpriserne ralser ned hos mobilproducenten Nokia, der derfor har set sig nødsaget til at nedjustere forventningerne til andet kvartal af 2011. Salget i Devices & Services forventes at ende på 6,1 milliarder euro, og ikke som forventet 6,6 milliarder euro.

Det har til gengæld sat sit tydelige præg på Nokia-aktien, der er faldet med ni procent til det laveste niveau i 13 år.

Nokia har dog ikke helt mistet modet, og håber på, at de dårlige tider er en del af de sotre ændringer der for tiden sker i Nokia.

Nokia dropper nu helt at komme med et bud på resultatet for første halvår af 2011.

- “Strategiske overgangsperioder er svære. Vi anerkender behovet for at levere fremragende mobilprodukter, og derfor må vi skynde på udviklingsprocessen,” skriver administrerende direktør Stephen Elop i en pressemeddelse.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

David 02-06-2011 19:20:36

Jeg forstår ikke at MS ikke griber ind og køber Nokia fri fra de inkomptetente mennesker der er ved at køre Nokia i sænk. Hvis de venter meget længere, har Nokia nok besluttet sig for at droppe Windows Phone 7 og satser på at implementere OS/2 på deres mobiler :D

0 0
Allan 01-06-2011 16:23:44

Omsætningen forventes ikke at blive 6,1 milliard mod forventet 6,6 milliard - det korrekte er, at den nye forventning er at omsætningen vil være væsentligt under den tidligere forventning på mellem 6,1 og 6,6 milliard. Den originale tekst er her: "[I]Nokia now expects Devices & Services net sales to be substantially below its previously expected range of EUR 6.1 billion to EUR 6.6 billion for the second quarter 2011[/I]"

0 0

Om brug af cookies