Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nørd info: Mobilens hukommelse vokser voldsomt

Nørd info: Mobilens hukommelse vokser voldsomt

Hukommelsen i smartphones får nu vokseværk, Samsung påbegynder produktionen af nye Ram og intern hukommelses-moduler.

Inden for mobilbranchen er der inden for de senere år, sket en kæmpe udvikling af den teknologi der ligger i smartphones.

Single-core processorer er blevet til quad-core, 4 GB internt lager er blevet til 64 GB, og skærmene er vokset ud af hænderne på almindelige mennesker.

Nu tager teknologien endnu et skridt op at stigen, Samsung har nemlig annonceret at de er påbegyndt produktionen af LPDDR3 Ram hvilket forøger datahastigheden med 50 procent fra tidligere LPDDR2 Ram.

Også den interne hukommelse bliver nu væsentlig større, da Samsungs produktion nu også omfatter 128 GB flash moduler, det skriver Engadget.com.

Om den næste iPhone kommer i 32, 64 og 128 GB valgmuligheder er uvist, men det kan blive en realitet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Zeb 18-09-2012 22:29:55

"Om den næste iPhone kommer i 32, 64 og 128 GB valgmuligheder er uvist, men det kan blive en realitet."

Fatter ikke hvad iPhone skal blandes ind i det hele for. Der er formodentlig et helt år til der bliver annonceret en ny, så det er sandsynligt at vi ikke ser det i den som det første sted når Samsung har startet produktionen allerede nu. Når artiklen så ikke engang har fået et iPhone emne-tag så giver det heller ikke nogen mening i forhold til at lokke klik til artiklen.

Nå... On topic: Super fedt. Ser voldsomt meget frem til DDR3 rammene i mobile enheder. De er så småt på vej ud (bl.a. har Asus TF300 DDR3 ram så vidt jeg husker) og det er klart et sted hvor der er potentiale til at øge hastigheden. 128GB plads ville jeg aldrig få brugt personligt, men jeg ved at mange gerne vil have så meget, og det er da alt andet lige også federe at have hukommelsen internt end på microSD. Selvom sidstnævnte også har sine fordele.

0 0
Daniel Tyrrestrup Paulsen 18-09-2012 22:11:55

Dejligt med "Nørd-Info"!
Flere af sådan nogle artikler

0 0

Om brug af cookies