Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nørder flytter Siri ind på iPhone 4

Nørder flytter Siri ind på iPhone 4

Kinesiske hackere har nu gjort det muligt, at installere Siri på iPhone 4 og fjerde generations iPod Touch.

Hvis du længe har sukket efter at få Siri på din iPhone 4, så har kinesiske hackere nu gjort det muligt.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det kun er for teknik-nørder, der ved, hvad de har med at gøre!

Først og fremmest kræver det, at din iPhone 4 er jailbreaket. I den forbindelse skal du være opmærksom på, at du dermed afskriver dig garanti på telefonen.

Hvis din telefon er jailbreaket, har du mulighed for at installere Siri. På Intech-BB’s hjemmeside kan du finde en “how-to” guide til installationen.

Hvis du også vil se videodemonstration fra YouTube er det muligt herunder.

Flere brugere har dog rapporteret, at de efter installationen, har haft problemer med deres kamera. Dette skulle dog blive rette snarest, forlyder det.

Vi skal understrege, at installationen er helt på egen risiko!

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Benjamin 06-12-2011 12:28:12

I skrev tidlgere på ugen om garanti og reklamationsret.

I skriver at hvis man jailbreaker sin iPhone ryger garantien også, det må være reklamationsretten i mener her.

0 0
06-12-2011 13:32:05

Det kan vel i princippet være begge dele. Du vil stadigt kunne klage og fejl og mangler som var til stede på købstidspunktet, så den del mister di jo sådan set ikke, nu ved jeg ikke hvor meget man kan med det jailbreak, men fejl og mangler i relation til software bliver nok svær at bevise. Fejl og mangler i relation kan også blive svær at bevise hvis man overclocker telefonen, eller laver andre softwarerelatereede ændringer, der potentielt kan skade telefonen.

Ikke desto mindre vil jeg mene mobilsiden har ret på dette punkt.

0 0
Benjamin 06-12-2011 15:22:43

software ændringer kan jo sagtens føre til skade af hardware.

Det jeg mener er at en garanti er en bestemt ting nogle tilbyder, og kan variere meget, men det er jo reklamationen man går efter i butik, i hvert fald den jeg er i.

0 0
06-12-2011 19:10:13

Hvis du læse mobilsiden udemærkede beskrivelse af reklamation vs garanti igen, så vil du opdage at du altid har reklamation, så det behøver du ikke gå efter for du kan ikke undgå at få det.

Lad os sige du jailbrekaer din iPhone og noget tid senere finder ud at der er en fejl i linsen på kameraet. Du har ikke tabt telefonen og du generelt behandlet den ordentenligt. Fejlen i kameraets linse kan ikke skyldes at du har rodet med softwaren og konklutionen er at fejlen var der ved købstidspunktet, ergo kan Apple ikke undgå at at modtage reklmationen.

Men som jeg også skriver om de fleste ved, så kan produkter overclockes og i så fald bliver det nok svært at bevise en fejl ved købstidspunktet i de fleste tilfælde.

Garantien er noget et firma give som er mere end reklamationsretten den kan apple fjerne hvis du jailbreaker. Personligt har jeg hørt meget om den garanti, men jeg har endnu ikke set hvad den tilbyder.

0 0

Om brug af cookies