Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nordisk Film klar med film-app til børn

Nordisk Film klar med film-app til børn

En ny filmapplikation til iPhone og iPad er klar fra Nordisk Film, som henvender sig til børn i alderen 2 til 8 år.

Nordisk Film og Egmont er klar med en ny applikation til iPad og iPhone, som giver adgang til mere end 120 populære børnefilm. Applikationen hedder ”Min Bio”.

Det er successen med salget af film via Rasmus Klump og HC Andersen applikationen, som har givet troen til udviklingen af en dedikeret filmapplikation.

  -”Ingen andre tilbud til børn har samlet tilnærmelsesvis så mange af de bedste og mest kendte børneserier ét sted. Børnene kan se lige den film de allerhelst vil, når de vil. Min Bio er den ultimative børnebiograf i trygge rammer. Forældre i hele Norden kan godt begynde at lave popcorn,” siger Mikkel Weider, chef for digital forretningsudvikling i Nordisk Film og Egmont.

Du kan i finde film som Smølferne, Rasmus Klump, Tintin, Magnus og Myggen, Jungledyret Hugo, H.C. Andersen og mange flere. Der vil løbende blive skiftet ud i filmene, som er målrettet børn i alderen 2 til 8 år.

Et abonnement til alle film koster 48 kroner om måneden, men der er også adgang til fem film gratis – så den nye applikation kan prøves af.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store til iPhone og iPad.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies