Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nordmænd lyver sig til ny iPhone

Nordmænd lyver sig til ny iPhone

Mobilforsikringer på dyre mobiltelefoner, som f.eks. iPhone, gør Nordmændene gerne lyver sig til nye telefoner, når disse rammer markedet.

Codan Forsikring er en af de største aktører, som tilbyder mobilforsikringer i Norge, og de har nu opdaget en sammenhæng mellem antallet af forsikringssager og tidspunktet, hvor Apple lancerer en ny iPhone på markedet.

Mobilforsikringen betyder du får telefonen repareret eller erstattet, hvis den uheldigvis går i stykker.

Ved lanceringen af iPhone 3G i juli 2008 oplevede Codan Forsikringen en stiging på 26 procent i antallet af anmeldte forsikringssager.

Og da iPhone 4 blev lanceret i sommer, skete det samme. Fra januar-juni var der 1673 anmeldte sager hver måned, og august viste der var en stigning til 2412 sager. Codan Forsikring behandlede over 22.000 mobilsager i 2010.

Codan Forsikring advarer brugerne mod at lyve omkring skader, da det i værste fald kan ende med en “plettet straffeattest”, selvom mange nok blot tænker det “bare” er en mobiltelefon man snyder med - så kan det risikerer at have store konsekvenser.

Omkring 40 procent af alle forsikrede telefoner ved Codan Forsikring er iPhones.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Simon Kjær 21-02-2011 16:19:05

Jeg har hørt om flere, og har sågar et par bekendte der benytter sig af den fidus når det er tid til ny bærbar og ny telefon. De har en udvidet forsikring, hælder lige en omgang cola udover elektronikken mens den er tændt... Vupti, nyt produkt og fornyelse af forsikring.

0 0

Om brug af cookies