Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Norsk avis langer ud efter Apple

Norsk avis langer ud efter Apple

En norsk avis har været i kontakt med folk i den norske telebranche, som rejser en opsigtsvækkende kritik af Apple – dog anonymt.

En række anonyme kilder har til den norske avis Dagens IT, været ude med en opsigtsvækkende kritik af Apple.

Apple censurerer, straffer, vrider partnernes arme om på ryggen, opfører sig arrogant og nægter os at fortælle om problemer med iPhonen, siger folk fra den norske telebranche til avisen Dagens IT, ifølge Berlingske.

 - ”Man bliver undertrykt og kuet i en grad, man ikke troede, var muligt,” fortæller en af kilderne blandt andet til avisen om samarbejdet med amerikanske Apple.

Der har ofte været rygter om, at Apple op til lanceringer holder forhandlerne, teleselskaberne osv. i kort snor. Men ifølge den norske avis, så forholder det sig altså sådan, at Apples partnere bliver straffet hvis de siger noget dårligt om eksempelvis iPhonen.

Kilderne oplyser også til Dagens IT, at Apple blander sig i hvordan, at teleselskaberne sælger iPhones, med hvilke abonnementer osv. Telenor i Norge er også gået med til, at benytte Mystery shoppers, for at se om kravene fra Apple efterleves i de norske butikker.

Apple har ikke ønsket at kommenterer sagen, selvom Dagens IT angiveligt har forsøgt at få en kommentar i en måned.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies