Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Norsk SPAM mail lover gratis mobiltelefon

Norsk SPAM mail lover gratis mobiltelefon

I dag skriver Mobilen.no, at en e-mail, som lover modtageren en gratis mobil, florerer i Norge. Hvis beskeden skulle finde vej til Danmark, kan vi afsløre, at der naturligvis ikke er sandhed bag løfterne.

En SPAM mail florerer i Norge. Den lover modtagerne en gratis mobiltelefon fra Sony Ericsson. Der er naturligvis ingen hold i løfterne.
En SPAM mail florerer i Norge. Den lover modtagerne en gratis mobiltelefon fra Sony Ericsson. Der er naturligvis ingen hold i løfterne.

For flere år siden florerede der en e-mail, som lovede modtageren en ny mobiltelefon. Det eneste man skulle gøre, var at sende beskeden videre og gå ind på Sony Ericssons hjemmeside, som efter sigende skulle være den glade giver.

Noget kunne tyde på, at den gamle SPAM mail har fundet vej til de norske mobiler igen. Og et eller andet sted er det latterligt. For den mobiltelefon, som man efter sigende skulle kunne erhverve sig helt gratis – er den gamle slager Ericsson T18, som ikke engang min bedstefar ville rende rundt med i dag.

Desuden lover mailen, at man kan opnå en bonus, hvis man sender mailen videre til hele 20 personer. Den skulle bestå af – hold fast – intet mindre end en Sony Ericsson R320 WAP telefon. Hvis man skulle blive glad for den, skulle det da lige være på grund af affektionsværdien.

Pointen er, at der naturligvis ikke er hold i den SPAM mail, som florerer i Norge. Selvfølgelig forærer Sony Ericsson ikke mobiler væk på deres glatte ansigter. Så skulle den norske SPAM mail nå over fjeldene og lande i danske mailbokse, er der altså ingen grund til at bruge tid på at videresende mailen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies