Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Norsk sygehus vil bruge Kinect og Windows Phone

Norsk sygehus vil bruge Kinect og Windows Phone

Microsoft er nok glade for et kommende norsk sygehus, som vil bruge en masse Kinect-sensorer og Windows Phones

Et kommende sygehus i Norge vil gøre brug af en masse Microsoft-teknologi, når de slår dørene op til næste år. Microsofts Kinect-sensorer, der kommer fra Xbox, vil være at finde på sygehusets stuer, og personalet vil blive udstyret med Windows Phones. Det skriver tek.no.

Læs også: Microsoft præsenterer Windows 10 til telefoner i januar

På stuerne vil der hænge Kinect-sensorer, der kan holde øje med patienterne, hvis de eksempelvis falder på vej ud på baseværelset. Kinect-sensorerne er valgt blandt andet fordi de er betydeligt billigere end et helt nyt og integreret system i eksempelvis gulvene.

Microsofts sensorer har også den fordel, at de er lettere og billigere at udskifte, hvis der opstår problemer eller teknologien løber fra de nuværende om nogle år.

Læs også: Piloter får Surface Pro 3 i cockpittet

Hospitalet har også investeret i 1300 Windows Phone-smartphones, som blandt andet skal indeholde nogle hjemmelavede apps. På den måde kan personalet hurtigt få relevant information, de skal bruge i deres behandling.

Noget af grunden til at hospitalet bruger så mange Microsoft-produkter er, at mange af de firmaer, der producerer software og produkter til hospitalet bruger Windows - det er simpelthen lettere, når det hele kommer fra samme producent.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies