Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu er Animal Crossing: Pocket Camp ude til iOS og Android

Nu er Animal Crossing: Pocket Camp ude til iOS og Android

Et nyt potentielt hit-spil fra Nintendo, Animal Crossing: Pocket Camp, kan nu downloades til iOS og Android i App Store og Google Play.

Nintendo og spilfirmaet Niantic slog den ene rekord efter den anden, da de i fællesskab udgav mobilspillet Pokémon GO sidste sommer. Sidenhen har Nintendo forsøgt at følge op på succesen med spillet Super Mario Run. Det blev dog ikke tilnærmelsesvist så stort som Pokémon GO.

Nu forsøger spilgiganten sig så igen med spillet Animal Crossing: Pocket Camp, som netop er blevet udgivet i både App Store og Google Play. For en lille måneds tid siden afslørede Nintento spillet og lovede, at det snart ville være muligt at downloade - hvilket det netop er blevet.

Læs også: Nintendo lancerer nyt spil: Animal Crossing: Pocket Camp

Spillet er en ny titel i serien Animal Crossing og består af en virtuel verden i form af et naturområde, som enten er en ø, strand, skov eller flod. I spillet er du en figur, som skal bygge en lejrplads. På Nintendos hjemmeside beskrives spillet som følger:

”Animal Crossning: Pocket Camp er et spil, der handler om at udforske natur, få venner og samle seje genstande for at hjælpe dig med at bygge den lejrplads, du har drømt om!”

Spilmiljøet består af en 3D-verden, hvor du kan gå rundt omkring med din figur og udforske omgivelserne og de mange forskellige menneskelignende dyr, der også går rundt i området. I spillet kan du interagere med alle dyrene og udføre små opgaver, og det står dig egentlig helt frit for, hvad du vil foretage dig.

Du kan også interagere med andre spillere online i din lejrplads, og dermed kan spillet potentielt blive hjemsted for en masse hyggelige miljøer, hvor folk kan udforske, bygge og være sammen med hinanden igennem de virtuelle figurer. For en nærmere beskrivelse af spillet kan du se nedenstående video eller læse mere om spillet her.

Får tårnhøje bedømmelser af brugerne

Animal Crossing: Pocket Camp ligner allerede et sikkert hit. I hvert fald har spillet fået en flot start med bedømmelser, der er bedre end Nintendos tidligere spil.

Indtil videre har Animal Crossing: Pocket Camp inkasseret 4,5 ud af 5 stjerner blandt 80.000 stemmer fra Android-ejere og hele 4,9 ud af 5 stjerner til iOS blandt 12.000 iPhone-ejere. Til sammenligning har Pokémon GO ’kun’ fået 4,1 og 4,2 ud af 5 stjerner fra henholdsvis Android- og iOS-ejere. Super Mario Run ligger endnu lavere med 3,7 stjerner til Android og 4 stjerner til iOS.

Animal Crossing: Pocket Camp er gratis, mens det er muligt at bruge penge i spillet på de såkaldte Leaf Tickets. Spillet kan downloades til App Store her og i Google Play her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies