Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu er den her: Mobiltelefonen der kan (næsten) alt!

Nu er den her: Mobiltelefonen der kan (næsten) alt!

Du tror næppe dine øjne når jeg fortæller dig, at Nokia, Sony Ericsson, Motorola og hvad de nu ellers hedder, godt kan pakke sammen! Nu er en mobiltelefon der kan ALT kommet på markedet. Modellen hedder Sumsing Turbo 3000 Xi Multitask.

Mobiltelefonen har uanede muligheder for anvendelse. Hvad siger du til muligheden for at telefonen klarer opvasken, pumper cyklen, har indbygget printer eller kan benyttes som barbermaskine. Ja, hvorfor ikke? Ifølge den hollandske tv-kanal RTL5 er produktet her allerede - det er fra producenten "Sumsing”.

Rolig nu!

…det er jo ikke 1. april! Det er til gengæld hollandsk satire i den absolut bedste klasse. Videoklippet dumpede i dag forbi min mailbox og jeg fandt det simpelthen så underholdende, at jeg gerne vil dele underholdningen med dig der læser Mobilsiden.dk

Se selv…

Det er det faste tv-shop indslag Telsell i underholdningsprogrammet ”Jensen” på RTL5, som i uge 45 2005 præsenterede denne topunderholdning.

Det skal siges at jeg ikke aner hvor længe RTL5 vil lade klippet ligge online. Skynd dig derfor at få set det med dine egne øjne. Sproget på speakeren er hollandsk – men lige meget, billederne taler deres helt eget sprog.

Klik her og se videoklippet...

Med store smil ønsker holdet bag Mobilsiden.dk dig en rigtig glædelig jul...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies