Nu er HERE Maps klar til iOS

Den populære korttjeneste fra Nokia 3210-legenden er nu i Apples økosystem

Nu er HERE Maps klar til iOS

Det yderst populære alternativ til Google Maps, kaldet HERE Maps, var først forbeholdt Nokias Lumia-modeller, der siden hen er solgt til Microsoft.

Læs også: Nokia HERE maps officielt klar til Android

Ved at tilbyde høj præcision og brugbar offline-navigation, blev korttjenesten hurtigt en efterspurgt vare på andre platforme. Her tilgodeså Nokia i første omgang Android – overraskende nok, eftersom iOS typisk kommer først til fadet.

Men bedre sent end aldrig.

Nu er den populære offline-tourguide at finde i iTunes Store, og fødes ikke halvhjertet men med adskillige funktioner. Eksempelvis kan man vejledes skridt for skridt via stemmebaseret hjælp, der også kan fortælle om eventuelle baneskift på motorvejen.

Læs også: Få offline HERE Maps til ferien

Den største karakteristika ved den finsk-producerede kortekspert, er dog muligheden for navigation uden internet. Her klarer man sig udelukkende via den indbyggede GPS i telefonen, hvor alle funktioner stadig er tilgængelige i applikationen – lige så vel hentes oplysninger om den offentlige transports afgange.

Skal du bruge mere detaljerede kort af områder eller sågar kontinenter, kan du med fordel downloade kortene til din telefon.

HERE Maps er at hente i Itunes Store fra dags dato, men en fejl kan forårsage at man skal vente en dag eller to med at vende tilbage.