Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu er iOS 6.0 Beta 2 ude - se nogle af nyhederne her

Nu er iOS 6.0 Beta 2 ude - se nogle af nyhederne her

Apple arbejder på højtryk med iOS 6. Nu er Beta 2 klar. Vi har set på, hvilke ændringer og nyheder den byder på.

Apple har netop sendt en opdatering til iOS 6.0 på gaden, og dermed anden version af betaudgaven. Det sker 14 dage efter den første udgave var klar.

- Apple klar med iOS 6 Beta 2

Beskrivelsen for rettelserne var kort fra Apple, det hed nemlig bare der var tale om ”fejlrettelser og forbedringer”. Vi har dog set nærmere på, hvad der er ændret fra Beta 1 til Beta 2.

Har du selv iOS 6.0 Beta 2 på din iPhone, så er du meget velkommen til, at skrive i kommentarfeltet herunder, hvad du har oplevet af ændringer.

Tandhjulene drejer nu rundt ved opdateringen til iOS 6 beta 2 (Screenshot: Mobilsiden.dk)
Tandhjulene drejer nu rundt ved opdateringen til iOS 6 beta 2 (Screenshot: Mobilsiden.dk)

Ændringer fra Beta 1 til Beta 2

Den første ændring vi spottede kom allerede da vi accepterede opdateringen, her er der nu kommet gang i det lille tandhjul ikon fra indstillinger, der ikke længere er statisk, men kører rundt hele opdateringen igennem.

Når først iOS-enheden, i vores tilfælde en iPhone 4S, er startet op  med den nye opdatering, er vi tilbage ved at ikonet er statisk.

En anden ting der sprang os i øjnene var, at der var strammet op på designet af ”Twitter/Facebook-delingen” i rullegardinet – en ting vi også påpegede i vores gennemgang af iOS 6.0 Beta 1. Her var det rodet sammen, og så ikke særlig godt ud.

Det viser også det nye Twitter ikon, og det er endda før Twitter selv lancerede opdateringen.

Hvis du vil tweete fra Siri – så har denne del også skiftet look.

En af de største ændringer vi indtil videre har fanget, er muligheden for at kunne kontrollere hvorvidt bruge den nye Fælles Fotostream delingsfunktion, eller iCloud. Dette kan til- eller fravælges i både indstillinger for billeder og i indstillinger for iCloud.

Hvis du tjekker Notifikations-centeret i rullegardinet, så viser kalenderaftaler nu også sluttidspunkter på aftaler.

Ved Passbook er der kommet lidt flere informationer på – der vises dog stadigvæk et statisk billede, og altså indtil videre ikke nogen aktivitet i applikationen.

Inde i fotoalbummet er det blevet muligt at oprette albums og redigerer i disse.

Der er sandsynligvis mange nye ting, vi endnu ikke har spottet.

Hvis du finder nogle, så skriv gerne i feltet herunder.


Læs også:
 - Apple er klar med iOS 6.0 beta 2

 

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Dan Mørk Frandsen 27-06-2012 15:18:39

Hej

Nu har jeg fået fingerne i Beta 2 også og efter en hel dag på job er jeg nede på 55% strøm hvor jeg ved Beta 1 måske havde ca 25% tilbage til fyraften så en klar forbedring på min mobil også kan jeg se at skraldespanden inde i mail app er blevet ændret, kunne næsten ikke finde den da jeg sku slette en mail. men ellers en lækker beta som helt sikkert blir på nu indtil der kommer en ny Beta eller den endelige.

0 0
Om brug af cookies