Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu er Walkman'en blevet trådløs

Nu er Walkman'en blevet trådløs

Sonys populære Walkman får nu mulighed for at sende musikken trådløst via Bluetooth.

Den nye topmodel Walkman NWZ-A860.
Den nye topmodel Walkman NWZ-A860.

Sony brygger stadig videre på deres velkendte Walkman-brand og
præsenterer intet mindre end fire nye Walkman-modeller, og der er sandelig sket meget siden bånd-Walkman'ens dage.

To af modellerne i den nye Walkman-serie, Walkman NWZ-A860 og NWZ-S760, er blevet Bluetooth-venlige og kan streame musikken til et sæt Bluetooth-hovedtelefoner, højttalere, musikanlæg i bilen eller andre Bluetooth-gadgets.

Eller du kan vælge at bruge Bluetooth til at dele billeder mellem Walkman og din mobil. Derudover har storebroderen A860 en 2,8-tommer trykfølsom skæm, hvor du kan se video, fotos eller blot cover-art.

50 timers musik

Skal der mere fest i gaden kan den tredje model, NWZ-E460, byde sjove funktioner som karaoke-funktion og synkroniseret musik og tekst, mens den trådløse og "alt-i-en" Walkman NWZ-W260 kan prale med vandtætte evner til dine træningsstunder - eller musik under bruseren.

Derudover har alle de nye Walkman-modeller en levetid på op til 50 timer ved musiklytning og 10 timer ved video, og alle undtagen den vandtætte W260 har MediaGo-software, så du nemt kan overføre musik og video fra Windows Stifinder og iTunes. Dertil kommer en SensMe-teknologi, der opretter kategoriserede musikkanaler alt efter dit humør.

Priserne ligger fra 699 for den mindste model i W260-serien med 2 GB hukommelse til 2.159 kroner for topmodellen NWZ-A860 med 32 GB.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 06-08-2011 12:16:33

Jeg har de sidste 2 år brugt min mobil og overført musik til mit anlæg via Sony.
Det kan være de lancere det som noget nyt men kunne i evt ikke lige tjekke om det rent faktisk er det, måske lige kaste et blik på de produkter de har.

0 0

Om brug af cookies