Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu får den originale Chromecast ikke flere opdateringer

Nu får den originale Chromecast ikke flere opdateringer

Den originale udgave af Googles Chromecast får nu ikke flere opdateringer, men holdes stadig sikkerhedsopdateret.

Google overraskede i 2013 med et helt nyt produkt kaldet Chromecast, men det overraskede nok Google selv, hvor populært et produkt det hurtigt skulle blive. Siden den først version blev lanceret er der kommet to nye udgaver på markedet. Efter hele 6 år med softwareopdateringer stopper Google nu med at opdatere den.

Dette blev først opdaget af 9to5Google, men er nu også blevet bekræftet af Google selv. Den lille smarte dongle vil dog stadig modtage sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, så ingen grund til at skifte den ud, hvis den fungerer fint for dig. Men den vil ikke længere modtage funktioner og forbedringer.

Den nyeste udgave af Chromecast blev lanceret sidste år.
Den nyeste udgave af Chromecast blev lanceret sidste år.
Foto: Google

Som sagt, så er der ingen grund til at udskifte den originale Chromecast, medmindre du gerne vil modtage softwareopdateringer med flere funktioner, såsom multi-room lyd, bedre WiFi forbindelse og billedkvalitet.

Den originale Chromecast forbliver altså på version v1.36.157768, hvor de nyere pt. er på version 1.40.156414. Seks år med opdateringer er ganske imponerende. Hvis bare vores mobiltelefoner blev opdateret i lige så lang tid.

Læs også: Google lancerer ny Chromecast med små forbedringer

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies