Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu får du ekstra 20GB gratis plads i Skydrive

Nu får du ekstra 20GB gratis plads i Skydrive

Windows Phone-brugerne får nu mail, der beretter om tidlig julegave på 20 GB ekstra plads på Skydrive i begrænset periode.

Tech-giganterne vil gøre næsten alt, for at holde deres kunder i butikken. De prøver, i den forbindelse, også at lokke nye til at prøve netop deres økosystem, som man uden problemer kan skifte over til

Blandt lokkemidlerne ser vi ofte, at det er ekstra plads på sky-tjenesterne der tilbydes, og det har virksomheden Microsoft netop benyttet sig af. 

De har nu udsendt en mail til deres kunder med aktiveringslink til 20 GB ekstra plads på deres Skydrive-service. Det skriver Venturebeat.com.

Skydrive skifter navn efter varemærkekonflikt

Microsoft, som i forvejen tilbyder 200 GB gratis Skydrive til nye Surface-kunder, har dog også sat begrænsning på dette tilbud. Aktiveringen af de 200 GB skal ske inden 31. Januar 2014, og gælder desuden kun et år. 

Når det år er gået vil ubrugt plads blive slettet, og kunderne tilbudt at købe sig adgang, så det resterende indhold er sikret.

Hvad mon tech-giganterne i fremtiden har at byde på, når der skal lokkes nye kunder i butikken, og holdes fast på de eksisterende?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies