Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu får Samsung Galaxy S5 Android 6.0 Marshmallow

Nu får Samsung Galaxy S5 Android 6.0 Marshmallow

Den variant af Samsung Galaxy S5, der sælges i Danmark, modtager nu opgraderingen til Android 6.0 Marshmallow.

Efter flere ugers forsinkelser kunne Samsung omsider offentliggøre Android 6.0 Marshmallow til Samsung Galaxy S6 i sidste uge. Nu følger Samsung Galaxy S5, der har to år på bagen.

Ifølge SamMobile er det nu Galaxy S5-modellen SM-G900F, der i Sri Lanka er blevet opgraderet til Android 6.0.1 Marshmallow - med andre ord den internationale variant, som også er den, danske ejere af telefonen har.

Læs også: Nu får Samsung Galaxy S6 og S6 edge Marshmallow i Danmark

Der er endnu ingen forlydender om, at den 1,2 GB store opgradering har ramt danske ejere endnu, men der går formentligt ikke lang tid. Der kan dog være alt fra dage til uger. Der er derfor ikke andet for end at vente og foretage et jævnligt tjek ved at gå ind i Indstillinger » Om enhed » Softwareopdatering » Opdater.

Da Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 edge blev opgraderet til Marshmallow i sidste uge, fremgik nedenstående ændringer i forbindelse med opgraderingen. Selv om der kan være små variationer, er det med al sandsynlighed samme nyheder, der kommer til Samsung Galaxy S5 i Danmark, når opgraderingen er klar.

Nyheder i Android 6.0.1 Marshmallow:
  • Det nye TouchWiz tilbyder forbedret brugervenlighed og et opdateret visuelt design.
  • Hurtigtilslutning hjælper dig med nemt at finde og oprette forbindelse til enheder i nærheden ved at vise aktuelt forbundne enheder og tidigere forbindelser.
  • Fingeraftryk beskyttes. Der kræves en alternativ oplåsningsmetode for at tilføje fingeraftryk (mønster, PIN-kode eller adgangskode).
  • Avanceret strømsparetilstand begrænser baggrundsdata og forlænger batteriets levetid.
  • Der er blevet anvendt et nyt vibrationsmønsterkoncept.
  • Indstillinger for følgende er blevet nulstillet: Tema, E-mail, Ikon/Widget.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies