Nu giver Apple gratis 4K-opgraderinger

I kølvandet på Apple TV 4K lanceringen, tilbyder Apple gratis opgradering af iTunes-indhold til 4K-kvalitet.

Nu giver Apple gratis 4K-opgraderinger

Med lanceringen af Apples 4K-boks, Apple TV 4K, er der nu et behov for 4K-indhold for at udnytte det skarpe billedstandard. Derfor er Apple nu i færd med at udrulle 4K-film i selskabets iTunes Store. Det skriver 9to5mac.

I skrivende stund, er ingen serier dog blevet opgraderet til det nye format endnu.

Har du købt film og serier igennem Apple iTunes, bliver dit indhold automatisk opgraderet til det skarpe 4K-format. Kvit og frit, men forudsat at det er tilgængeligt. For at afspille det nye indhold, kræver det dog at du investerer i Apple TV 4K.

Apple TV 4K kan forudbestilles fra i dag til en vejledende pris på 1.499 kroner for 32GB samt 1.699 for 64GB lagerplads.

Læs også:  Her er Apple TV 4K med HDR

Ved tirsdagens Apple-event, fastslog selskabets samtidigt, at al 4K og HDR indhold nu og i fremtiden vil koste det samme som regulær HD-indhold.

Flere nyheder i sagen

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 14/9/2017 gik vi videre og publicerede artiklen om Apple hæver priserne på iPad Pro 10,5″ og 12,9″Klik her for at læse artiklen.. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.