Nu kan du bog-shoppe på mobilen

Lige i tid til julehandlen er boghandleren Saxo klar med en mobil-webshop, der gør det nemt at købe bøger med din mobil.

Nu kan du bog-shoppe på mobilen

Saxo har som den første danske e-boghandel lanceret en mobiloptimeret butik, så det er blevet nemmere at købe bøger, uanset hvor du befinder dig.

Mobilversionen af Saxo findes på m.saxo.com, og kan tilgås fra elle typer smartphones.

-”Vi kan se at en større og større andel af vores trafik og omsætning kommer fra smartphones – især fra iPhones. Folk bruger i stigende grad mobilen til at søge efter information og bestille varer, og derfor er det et naturligt træk for os, at komme ud i en mobiloptimeret version: Der er et reelt behov hos vores kunder,” siger Jørgen Balle Olesen, direktør for Saxo.com.

Saxo har oplevet en stigning i mobiltrafikken på Saxo.com på 258 procent, og en stigning i antallet af salg på 670 procent fra samme periode sidste år.

saxo

Videre om emnet

Interessen for emnet tog ikke slut. mobilsiden fortsatte historien. 28/11/2011 publicerede vi en artikel der belyste emnet Her er Motorola Droid 4 – en Razr med QWERTY-keyboardKlik her for den påfølgende artikel.. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.