Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du bruge Messenger direkte i browseren

Nu kan du bruge Messenger direkte i browseren

Nu har du endnu nemmere adgang til alle dine Facebook-venner, efter Facebook i dag åbner op for Messenger i browseren.

Det er nemmere end aldrig før at holde kontakten med vennerne. Facebook bidrager til den udvikling ved nu at lancere Messenger-beskedtjenesten på hjemmesiden Messenger.com.

Du kan nu have samtaler kørende som var det på din smartphone- eller tablet-app. Meningen med siden er, at du ikke behøver at bruge den normale Facebook-hjemmeside fyldt med nyhedsopslag og andre aktiviteter.

Læs også: Facebook Messenger bliver en stor platform for apps

I stedet kan du i ro og mag holde fokus på dine samtaler i et simpelt og brugervenligt design, hvor du også kan aktivere notifikationer fra browseren ved modtagelse af nye beskeder. Du finder også alle de andre funktioner, du kender fra de normale Messenger-apps såsom tilføjelse af klistermærker, vedhæftning af filer, opkald med og uden video.

For at benytte Messenger i din browser skal du besøge Messenger.com/login. Her i Danmark er Messenger.com's forside endnu ikke opdateret til at vise den nye funktionalitet, og der er da også lidt blandet succes med at få alle samtaler frem i indbakken i første forsøg.

Læs også: Send penge til vennerne med Facebook Messenger

Facebook har endnu ikke været ude med nogle officielle ord om den nye browseroplevelse. Derfor er det med god grund, hvis du oplever, at udrulningen ikke føles helt gennemført.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies