Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du få lov til at teste den kommende OnePlus 3

Nu kan du få lov til at teste den kommende OnePlus 3

Gemmer der en indre mobilanmelder i dig? Så kan du i samarbejde med OnePlus blive blandt de 30 heldige, der får lov til at teste den kommende OnePlus 3.

Foto: OnePlus.net

Den næste topmodel fra den kinesiske producent, OnePlus, lurer lige om hjørnet og er formentlig kun to uger væk. Inden OnePlus løfter sløret for nyhederne, annoncerer producenten en konkurrence, der - næsten undtagelsesvis - ikke er kontroversiel.

OnePlus er ikke bange for at prøve nye ting af og gå lidt utraditionelt til værks med sin markedsføring, hvilket understreges endnu en gang. Et såkaldt peer review - eller en ekstern bedømmelsesvurdering - af den endnu ikke lancerede OnePlus 3 er nemlig blevet igangsat, hvor 30 vindere får lov til at teste telefonen som de første.

Læs også: Første pressefoto af OnePlus 3 lækket: Får metalbagside

Konceptet er ganske simpelt. Konkurrencen finder sted på denne hjemmeside, hvor du kan ansøge om at blive mobilanmelder for OnePlus. Ansøgningen skal indeholde dine personlige oplysninger, så du kan få tilsendt et testeksempler (gælder hele verden), lige som du skal fortælle med mindst 500 ord, hvorfor det netop er dig, der skal anmelde OnePlus 3.

Som mobilanmelder er der også et par betingelser, du skal acceptere, eksempelvis at OnePlus kan kræve testeksemplaret sendt tilbage, hvis det ønskes.

Læs også: OnePlus 3 kommer med Googles nyeste Android N-software

Hvis der gemmer sig en indre mobilanmelder inde i dig, er det altså bare med at slå til inden søndag den 5. juni klokken 16:00. Konkurrencen er dog hård, for du er på nuværende tidspunkt allerede oppe imod over 6.500 andre ansøgere, hvis du giver det et forsøg.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies