Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du få swype på Nokia

Nu kan du få swype på Nokia

Nokias touchskærms-telefoner, der kører styresystemet Symbian, får nu den patenterede swype-teknologi.

Swype-teknologien er en hurtig og nem måde at indtaste tekst på en skærm.
Med én finger peger du kontinuerligt rundt på skærmen, og det giver dig mulighed for at indsætte over 40 ord i minuttet.

Swype er designet til at arbejde på tværs af forskellige enheder som telefoner, tablet PC, spilkonsoler og virtuelle skærme.

Swype bliver kompatibel med følgende Nokia S60 5th Edition touch screen phones:

  • Nokia 5800
  • Nokia 5230
  • Nokia X6
  • Nokia N97
  • Nokia N97mini

Du kan se en video af Swype tekonologien her

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jan 03-09-2010 10:31:36

Noget info om det kommer til Vivaz, som også kører symbian?

0 0
Henrik 03-09-2010 11:09:37

Du kan oprette et Ovi-brugernavn, logge ind og download'e Swype beta'en herfra. Prøv at se om det virker på Vivaz'en:

http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian

0 0
Henrik 02-09-2010 18:50:11

Der går rygter om, at Swype blir en integreret indtastnings-mulighed (man kan stadig vælge de almindelige også) i Symbian^3 modeller (N8, C7 etc.), men nok også Symbian^1/S60 5th modeller (i form af firmware update på et tidspunkt).

0 0
peter 02-09-2010 21:58:27

Ok det er kunne da være meget sejt. Jeg tror nu ikke så meget på det skulle komme til S^1. Jeg kan dog sige at den S^3 enhed jeg legede lidt med den anden dag havde ikke nogen Swype mulighed.

I øvrigt så er er jeg ret imponeret over S^3!! Det kører virkelig godt synes jeg. Jeg er imponeret over hvor godt de har fået gjort op med den håbløse dobbelt tap'en og fået det skiftet ud med single tap og long tap. Men også hvor responsivt det er blevet, det kører virkelig smooth. On-screen keyboardet er kommet til at fylde mindre men jeg havde ingen problemer med at jeg stavede forkert. Der er også kommet ordforslag til nu. Ovi store klienten er også stærkt forbedret, den kan f.eks. nu installere i baggrunden og den kører bare rigtigt godt. Der ud over kan nævnes multipel kalender support, pseudo Facebook integration i telefonbogen, forbedret musik afspiller med cover flow, multi touch support i foto album og browser (desværre ikke i Ovi maps endnu), forbedrede notifications og trådet sms. Der er vist ikke rigtigt sket noget med e-mail klienten, men der kommer vist en stor opdatering til Nokia messaging. Der ud over er det sket lidt med det grafiske, det er i hvert fald pænere end på min 5800.

Alt i alt er jeg meget positivt overrasket. Træerne gror naturligvis ikke ind i himlen, men det er noget tættere end jeg havde regnet med :-) Nu mangler der bare hype omkring det så flere udviklere fatter interesse for Symbian så bliver det rigtigt godt!!

0 0
Henrik 03-09-2010 10:09:49

Helt enig. Men den version af S^3 er ikke final build, det kan jeg næsten garantere dig ;-)

Mht. Ovi Maps, så kommer der en update der udnytter multi-touch, GPU'en osv., snart. Se denne video:

http://www.youtube.com/watch?v=1gTbCBigGWE

0 0
peter 03-09-2010 14:55:08

Nej det er helt sikkert ikke final build. Der var også små fejl men dem skal de nok få rettet.

Ok den video af Ovi maps havde jeg ikke set, men det ser godt nok lækkert ud!

Her er i øvrigt en præsetation af den kommende Nokia Messaging:
http://www.allaboutsymbian.com/news/item/11951_N8_Nokia_Messaging_demo_N8_pre.php
Men den er jeg nu ikke så imponeret over, især ikke dens "Portal address lookup for Gmail and Hotmail" det virker da ikke særligt smooth. Det burde være search as you type. Grafisk er det heller ikke et under, men det har jeg altid synes med Nokia Messaging. Det må de kunne gøre bedre.

0 0
peter 02-09-2010 14:06:38

Derfor er det næsten ubrugeligt for danskere endnu. Derimod har man i lang tid kunnet få et lignende program som hedder SlideIT. Der kan man få dansk ordbog til. Jeg synes dog det er en blandet fornøjelse.

0 0

Om brug af cookies