Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du fortryde Facebook Messenger beskeder

Nu kan du fortryde Facebook Messenger beskeder

Fik du sendt en pinlig besked på Facebook Messenger, så får du nu muligheden for at fortryde den.

Foto: Mobilsiden.dk

De fleste af os har nok prøvet at sende en besked til den forkerte person, hvor man ville ønske man kunne tage den tilbage. Det bliver nu en mulighed i Facebooks populære IM beskedapp, Messenger. Nu får du snart lidt tid til at fortryde din seneste besked.

Med den nye funktion får man mulighed for, at slette beskeder for alle, også i grupper, men i en begrænset periode på 10 minutter. 

For at benytte den nye funktion, så skal du holde inde på den besked du vil slette. Herefter dukker en menu op, hvor du vælger "Fjern" ude i højre side. Når du trykker på "Fjern", dukker en menu op, hvor der bliver spurgt om du vil slette beskeden for alle eller kun dig. Her vælger du "Fjern for alle", hvorefter den forsvinder.

Man kan også gøre det på computeren, hvor man klikker på de tre prikker foran en besked, hvorefter man vælger "Fjern".

Folk kan dog se at man har fjernet en besked, men indholdet er selvfølgelig væk.

Læs også: Zuckerberg vil forene Messenger, WhatsApp og Instagram

Så simpelt er det at slette en besked i Messenger. Men husk det skal gøres inden for 10 minutter.
Så simpelt er det at slette en besked i Messenger. Men husk det skal gøres inden for 10 minutter.
Foto: Mobilsiden.dk

Læs også: Populære apps deler information om dig med Facebook

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her



Om brug af cookies