Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du forudbestille Nokias 'banantelefon' i Danmark

Nu kan du forudbestille Nokias 'banantelefon' i Danmark

I februar måned løftede HMD Global sløret for mobilen Nokia 8110 4G. Nu kan du forudbestille den, inden den kommer til salg i Danmark næste måned.

Foto: HMD Global

Selv om det finske firma HMD Global ikke har mange år på bagen, har firmaet allerede stået bag et hav af populære Nokia-smartphones såsom Nokia 5, 8 og ikke mindst flere traditionelle telefoner såsom den genoplivede Nokia 3310.

I februar måned præsenterede HMD Global mobilen Nokia 8110 4G, som er en ny udgave af en af Nokias mange klassikere fra 1996. På grund af dens lidt utraditionelle design og ikke mindst den gule farve fik den kaldenavnet ”banantelefonen”, og det samme gælder for den nye mobil, som du snart kan få fingrene i.

Læs også: HMD Global genopliver ikonisk Nokia 8110 - nu med 4G

Ved præsentationen af Nokia 8110 4G under Mobile World Congress 2018 var der enorm interesse for banantelefonen, så HMD Global har valgt, at utålmodige sjæle kan forudbestille et eksemplar hos blandt andet Elgiganten. Indtil videre ser det dog ikke ud til, at det er muligt at forudbestille banantelefonen hos nogle af teleselskaberne.

"Normalt er det ikke muligt at forudbestille mobiltelefoner i denne prisklasse, men dette er ikke en helt almindelig produktlancering. Interessen for 8110 4G har været så stor, at vi besluttede, at alle skulle have en chance for at deltage i jagten på den nostalgiske telefon," siger Ossi Korpela, Nordisk chef hos HMD Global.

Du kan selvfølgelig også blot vente med at købe telefonen, til den lander i butikkerne. Det gør den ifølge HMD Global mandag den 16. juli. Den vejledende pris på den gule banantelefon, som desuden også kan fås i sort, er 599 kroner.For de penge får du en lille, bekvem retromobil med en 2,45” buet farveskærm med en opløsning på 240 x 320 pixels – ikke alverden, men rigeligt til at sende SMS’er, foretage opkald og de mest nødvendige ting på en mobil. Telefonen drives af en Snapdragon 205-processor, og der er også 4G ombord, så du får den bedste dækning overalt. De sparsomme specifikationer betyder, at du kan regne med en glimrende batteritid. HMD Global lover op til 25 dages standbytid på en enkelt opladning.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies