Nu kan du forvandle din iPhone til en spilkonsol

En ny Logitech-controller laver din iPhone til en mobil spillekonsol, der giver en bedre gaming-oplevelse.

Nu kan du forvandle din iPhone til en spilkonsol

Logitech er klar med en helt ny ”produkt-type”, som lyder betegnelsen Logitech PowerShell Controller + Battery. Og det er med til, at forvandle din iPhone 5S, iPhone 5 og iPod Touch (5. generation) til en mobil spillekonsol.

Du sætter din iPhone eller iPod Touch i controlleren og dermed får du en bedre gaming-oplevelse, som den du kender fra når du spiller på din ”rigtige” spilkonsol.

 – ”Vi har designet denne controller, som er den første af sin art, for at gøre det muligt at opleve fornøjelsen ved konsol-gaming også på en mobil enhed med iOS 7,” siger Ehtisham Rabbani, general manager for Logitechs forretningsenhed for gaming. ”Gaming er blevet meget udbredt på mobile enheder, og vores undersøgelser har vist at 87 procent af dem, der bruger iPhone og iPod touch, også anvender dem til spil. Så det er på høje tid at revolutionere spilleoplevelsen.”

Controlleren har et 1.500 mAh-batteri, hvilket betyder der er mere strøm til når man er på farten. Både iOS-enheden og controlleren kan lades op, mens der spilles.

Controlleren er kompatibel med en række spil, som udnytter nogle af de nye features i iOS 7, det gælder blandt andet spillene Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm og Aces.

Du kan købe Logitech Powershell Controller + Battery i udvalgte butikker på det danske marked i løbet af december til en vejledende pris på 799 kroner.

Historien er ikke slut

Her følger vi op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden fulgte op på sagen. 19/12/2011 fortsatte vi fortællingen med sagen om Forvandl din mobil til en konsol – Følg den videre histore her. Se også seneste nyt om tematikken her.