Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du installere OnePlus' nye styresystem

Nu kan du installere OnePlus' nye styresystem

I dag udgiver OnePlus sit eget Android-styresystem med navnet OxygenOS, og du kan selv prøve det på din OnePlus One.

Hvis det nuværende Cyanogen-styresystem baseret på Android ikke er nok for dig, kan du fra i dag af tage OnePlus’ helt eget styresystem i brug.

Det drejer sig om styresystemet, som går under navnet OxygenOS. Styresystemet er i bund og grund det helt traditionelle Android 5.0 Lollipop, som Google’s egne Nexus-enheder også har installeret.

Forskellen ligger i, at der er tilføjet en række mindre features, som ikke normalt findes i det ”originale” Android.

Læs også: OnePlus One kan nu købes hver tirsdag

Det er i et nyt blogindlæg, at OnePlus endelig kan offentliggøre en færdig udgave af OxygenOS. Det sker efter længere tids forsinkelse, for styresystemet skulle oprindeligt ankomme i midten af marts.

OxygenOS: Første kig

Vi har taget et kig på det nye styresystem fra OnePlus og installeret det. Nedenfor kan du se en stor samling af screenshots fra det nye OxygenOS - og, ikke overraskende, er der ikke den store forskel fra det Android, du kender i forvejen.

Hvis du selv vil prøve kræfter med OxygenOS, skal du ind og rode godt og grundigt i softwaren. Det er derfor en god idé, at du har tidligere erfaring med at installere (i den nørdede terminologi ”flashe”) styresystemer på en Android-enhed, før du begiver dig ud i det.

Læs også: Nu kan du tage 50 MP fotos med OnePlus One [TIP]

Her kan du se en detaljeret guide over, hvordan du får OxygenOS installeret på din OnePlus One sammen med et link til at downloade styresystemet.

Om det er OnePlus’ planer på længere sigt at benytte OxygenOS som sit primære styresystem som resultat af den tidligere konflikt med Cyanogen, eller om det forbliver et ekstra valg til Cyanogen-systemet, vides endnu ikke.

OnePlus’ strategi får vi under alle omstændigheder afklaret, når det viser sig, hvilket styresystem, som den næste OnePlus Two får præinstalleret.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies