Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du købe bøger via mobilen

Nu kan du købe bøger via mobilen

Det mobile internets popularitet har fået Gyldendal til at lancere Danmarks første boghandel på mobilen. Kunder hos TDC og Telmore kan betale via mobilregningen.

Gyldendal skæver nu til fremgangen for det mobile internet i forsøget på at sælge flere bøger til danskerne. Således har forlaget lanceret landets første mobil-boghandel.

 - "Det er efterhånden mere almindeligt at have en mobiltelefon end småpenge på sig. Samtidig er mobilhandel på kraftig fremmarch herhjemme, så derfor har vi en klar forventning om, at eksisterende og nye kunder vil tage mobilboghandlen til sig, og at vi over tid kan nå vores mål om at flytte 15 procent af salget af bøger over til mobilen," siger Tine Weppler, der administrerende direktør for Gyldendals datterselskab, hvor netboghandlen er placeret.

Alle, der ejer en mobil med internetadgang, kan benytte sig af mobil-boghandlen. Betalingen sker via et girokort, der bliver fremsendt.

Gyldendal har dog indgået en speciel aftale med TDC og Telmore, der betyder, at kunderne hos disse selskaber kan betale via den næste mobilregning, hvis købet ikke overstiger 225 kr.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies