Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du købe Nexus 6 i den danske Google Store

Nu kan du købe Nexus 6 i den danske Google Store

Den store Nexus 6-smartphone fra Google lavet i samarbejde med Motorola kan nu købes i den danske Google Store.

Hvis du er helt tosset med Google's Nexus-produktlinje, men også er ærgerlig over det lille udvalg, der er her i Danmark, så kan denne nyhed formentlig give dig et smil på læben.

Nexus 6-smartphonen kan nu købes direkte gennem Google i den for nyligt lancerede Google Store, som er Google's nye webshop kun til salg af fysiske enheder.

Læs også: Fra Google Play til Google Store

Den Google-brandede smartphone fra Motorola har et prisskilt på 4.999 danske kroner for den billigste udgave med 32 GB indbygget lagerplads. Du kan gå skridtet videre og vælge 64 GB lagerplads for en pris, der lyder på 5.499 kroner - begge ikke langt fra de amerkanske priser. De to varianter kan købes i enten blå eller hvid.

Her er den omtalte Nexus 6 set fra den ene side.
Her er den omtalte Nexus 6 set fra den ene side.

Google Store har indtil nu været et noget trist syn med kun Nexus 9-tabletten fra HTC og den prisvenlige Chromecast tilgængelig her i Danmark, men nu har du altså de seneste to produkter at vælge mellem som dansk forbruger.

Det er ikke kun i Danmark, at Google glæder forbrugerne med det lidt større udvalg. Også i Østrig, Finland, Irland, Norge og Portugal er Nexus 6 nu en del af Google Store-sortimentet.

Læs også: Google stopper salget af Nexus 5

Du har i mellemtiden kunne købe Nexus 6 i en række udvalgte forhandlere til cirka samme vejlendende pris, som du finder i Google's webshop. Du kan se de bedste priser på Nexus 6 på Mobilpriser.dk lige her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies