Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du købe Sony Xperia XZ1 og XZ1 Compact i Danmark

Nu kan du købe Sony Xperia XZ1 og XZ1 Compact i Danmark

Fra i dag kan du købe både Sony Xperia XZ1 og den mindre Xperia XZ1 Compact. De to mobiler kommer med Android 8.0 Oreo ud af boksen som de første.

Foto: Sony

Sonys seneste to flagskibe, Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact, er nu landet i de danske butikker og hos forhandlere. Det er lidt over en måned siden Sony afslørede to de topmodeller, og nu er det altså muligt at købe dem begge i Danmark.

Der bør være rig mulighed for at få fat i de to nye Sony-mobiler allerede i dag, for de fleste større teleselskaber og forhandlere fører den i deres sortiment. Allerede nu kan du købe Sony Xperia XZ1 og XZ1 Compact hos teleselskaberne, 3, Call me CBB Mobil, Telenor, Telia og YouSee.

Læs også: Sony lancerer Xperia XZ1 og XZ1 Compact med 3D-scanning

Vil du købe en af de to telefoner i en fysisk butik, kan du gøre det i blandt andet Elgiganten, expert, POWER, og Bilka, som også alle sælger telefonerne online. Af andre webshops kan du købe Xperia XZ1 og Xperia XZ1 hos blandt andet Proshop, Dustin, happii, Merlin, CDON, Komplett, ComputerSalg og Wupti.

Mange af forhandlerne og teleselskaberne kører en kampagne, hvor du får et gratis sæt trådløse Sony h.ear on 2 Mini Wireless -hovedtelefoner (WH-H800) med i købet af den store Xperia XZ1. Det har ifølge Sony en værdi af 1.850 kroner.

Sony Xperia XZ1 har en vejledende pris i Danmark på 5.499 kroner, mens Xperia XZ1 Compact koster 4.499 kroner i Danmark. Billigst finder du dog telefonerne hos Bilka, hvor Xperia XZ1 koster 5.266 kroner og Xperia XZ1 Compact 4.373 kroner.

På Mobilpriser.dk kan du også finde på bedste priser på Sony Xperia XZ1 og XZ1 Compact.

Læs også testen:  Sony

Foto: Sony

Først med 3D-scanningsfunktion og Android 8.0 Oreo

Begge Sony-mobiler byder på et klassisk og velkendt Sony-design, men med den nyeste mekanik. Der gemmer sig en Snapdragon 835-processor og 4 GB RAM indeni. Dertil følger 64 GB lager i Xperia XZ1 og 32 GB i Xperia XZ1 Compact.

Hvor Xperia XZ1 har en 5,2” stor Full HD-skærm, er Xperia XZ1 Compact nede i en skærmstørrelse på 4,6” og en lavere HD-opløsning på 1.280 x 720 pixels. Begge telefoner har et batteri med kapacitet på 2.700 mAh, som understøtter Qualcomm Quick Charge 3.0.

Læs også: Sony: Vores næste telefoner får helt nyt design

De udmærker sig også ved at have den egenskab, at kameraerne kan lave 3D-scanninger af objekter. Funktionen kan scanne hoveder, ansigter, mad og frie former, og på blot ét minut har du gemt en 3D-scanning af et objekt. De to telefoner er verdens første til at præstere dette på så kort tid, oplyser Sony.

Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact er også verdens første telefoner, der lanceres med Android 8.0 Oreo ud af boksen. Hvis du altså ikke har en nyere Google-mobil, er dette den første mulighed for at få den nyeste Android-software i Danmark her og nu.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies