Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du leje film på farten med Telia

Nu kan du leje film på farten med Telia

Telia udvider deres filmunivers, Telia Film, med digital videoudlejning mens du er på farten.

Telia Butik i Odense (Foto: Mobilsiden.dk)
Telia Butik i Odense (Foto: Mobilsiden.dk)

I samarbejde med SF Anytime har Telia åbnet en online videoudlejnings-butik, som streamer HD-film ud til alle de mobile-enheder. Den nye service viser også 4G-netværket fra sin bedste side og skal være med til at differentiere Telia fra konkurrenterne. Tjenesten kan dog benyttes af alle – også selvom man ikke er Telia-kunde.

Telia tilbyder i forvejen tjenesten ”Telia TV”, med Video on Demand, til hjemmet via fast bredbånd. Men med Telia Film har Telias kunder nu mulighed for filmleje på tre skærme; tv, tablet og pc. Og med et 4G abonnement får man den bedste HD-kvalitet.

-”Tjenesten er ideel, når du skal til filmaften hos vennerne. Her kan I let vælge mellem alle de nyeste film, og I behøver ikke engang slå sten, saks, papir om, hvem der løber ned i videobutikken,” siger Christoph Nørgaard, VP Consumer i Telia Mobility Services.

Du kan leje serier til en pris mellem 9 og 29 kroner og film koster mellem 19 og 59 kroner, når du har lejet en film har du den i 24 timer. Det betyder blandt andet du kan se den alle de gange du vil inden for det døgn.

SF Anytime er også forventningsfulde omkring samarbejdet med Telia til denne filmtjeneste.

  - ”Forbrugerne kræver nu en øget valgfrihed og fleksibilitet, og det er derfor sjovt og spændende, at vi nu arbejder med TeliaSonera om at tilbyde en filmtjeneste på nettet til tablets og laptops med mobilt bredbånd,” siger Marta Jarzabek Hultén, Head of Marketing SF Anytime.

Vælger du at blive medlem inden den 15. oktober, så får du seks valgfrie lejefilm med i prisen, hvis du samtidig tegner et 4LIFE Full eller Premium 4G-abonnement hos Telia samtidig.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies