Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du multitaske i Google Maps under navigation

Nu kan du multitaske i Google Maps under navigation

Google Maps til Android bliver smartere og lader dig nu søge efter tankstationer, restauranter og andre steder, mens du er i gang med navigation.

Du har formentlig oplevet, at du under brug af Google Maps har været nødsaget til at afslutte navigationen for at søge efter steder i nærheden såsom en tankstation, en restaurant eller andre placeringer - for så efterfølgende at skulle igangsætte navigationen en gang til.

Det slipper du for i en ny og opdateret version af Google Maps til Android, sådan at du kan navigere og foretage andre søgninger for eventuelt at ændre, hvorhen du vil navigere til.

Læs også: Nu kan du flyve over Aarhus med Apple Maps

Helt konkret skal du blot foretage en navigation, som du plejer. En søgeknap i øverste, højre hjørne giver en række valgmuligheder, som du kan finde i nærheden af, hvor du befinder dig, mens du navigerer. Du kan også søge efter en placering, hvis du leder efter noget mere specifikt. Herfra kan du vælge ”naviger”, og så er du på rette kurs mod din nye destination uden at du skal til at afslutte den igangværende navigation.

Google oplyser, at den nye funktion rulles ud til Android i løbet af de kommende uger uden at nævne noget om, hvornår - og om - iOS-versionen af kortappen får samme opdatering.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies