Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du reagere med et "haha" og "wow" på Facebook

Nu kan du reagere med et "haha" og "wow" på Facebook

Facebooks udvidede "synes godt om"-knap med reaktioner såsom "haha", "wow" og "vred" udrulles nu verden over til computeren, Android og iOS.

Hvis du ikke synes, at det er tilstrækkeligt med en ”synes godt om”-tilkendegivelse på et Facebook-opslag eller -billede, vil Facebooks nye funktion formentlig falde i god jord.

Efter at have testet de såkaldte reactions - små animerede emojis - i noget tid er de udvidede ”synes godt om”-reaktioner nu live for alle på Facebook - sådan da. Reaktionerne udrulles nemlig gradvist, men begyndte allerede at være tilgængeligt hos de første danskere umiddelbart efter lanceringen i eftermiddag.

Læs også: Nu kan du snart "like" på Facebook med emojis

Funktionen er ganske simpel. På computerudgaven af Facebook skal du blot holde musen over ”synes godt om”-knappen ved alle opslag, billeder og andet indhold. Her kan du vælge mellem seks forskellige reaktioner, som symboliserer:

  • Synes godt om
  • Vild med
  • Haha
  • Wow
  • Ked
  • Vred

Her ses de nye Facebook-reaktioner i appen til iOS.
Her ses de nye Facebook-reaktioner i appen til iOS.
Foto: Theverge.com

På smartphonen via Facebooks app til Android og iOS skal du holde fingeren nede på den eksisterende ”synes godt om”-knap, hvorefter du præsenteres for de nye reaktioner.

Oprindeligt var der også inkluderet en ”yay”- og ”forvirret”-reaktion under testen i Spanien og Irland, men disse viste sig ikke at være synderligt populære. Det gjorde de resterende seks til gengæld, og derfor når de altså nu ud til alle 1,6 mia. Facebook-brugere.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies