Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du sende endnu flere penge med MobilePay

Nu kan du sende endnu flere penge med MobilePay

Danske Banks succes-app MobilePay tillader nu, at du kan overføre langt større beløb med mobilen.

Om to uger ryger MobilePays beløbsgrænser væsentligt i vejret. Hvor MobilePay længe har været begrænset til daglige overførsler på 1.500, er den over sommeren fordoblet til 3.000 kroner og den 21. september vil du kunne sende op til 5.000 kroner via app’en. Det oplyser Danske Bank på selskabets Facebook-side.

Selskabet oplyser samtidig, at endnu en fordobling af beløbsgrænsen ligger i kortene: ”Godt nyt fra MobilePay: Inden årets udgang hæver vi den daglige beløbsgrænse til op til 10.000 kr. - Og allerede fra den 21. september kan du overføre 5.000 kr. dagligt." skriver Danske Bank i en statusopdatering.

Læs også: Nu kan du købe togbilletter med MobilePay i DSB's app

Danske Bank slutter med at nævne at ved online-køb er der ingen begrænsning - ud over den som bankkontoens eller kreditkortets rådighedsbeløb måtte diktere.

Siden Danske Bank introducerede både CPR og Nem -ID valideringer er det årlige loft for mobilbetalinger samtidig blevet løftet. Således kan CPR-registrerede bruger overføre for 80.000 kroner årligt, mens NeM-ID registrerede brugere kan spendere for 150.000 kroner årligt med app’en.

MobilePay tæller i dag over 2,5 millioner registrerede bruger og kan benyttes i over 10.000 fysiske butikker.

 

Godt nyt fra MobilePay: Inden årets udgang hæver vi den daglige beløbsgrænse til op til 10.000 kr. - Og allerede fra den...

Posted by

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies