Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du snart skrive sms’er med hvidevarer fra LG

Nu kan du snart skrive sms’er med hvidevarer fra LG

Den kommende CES-messe byder på kommunikerende hvidevarer fra virksomheden LG, der snakker sammen via messenger-app.

Vi har tidligere omtalt intelligent elektronik på Mobilsiden.dk, og i den forbindelse set på LG’s smarte støvsuger med indbygget kamera og app-funktionalitet. 

Intelligent elektronik rykker ind i hjemmet

Nu har LG i en pressemeddelelse udtalt, at den kommende serie af hvidevarer fra giganten, vil have indbygget en “HomeChat” funktion, der giver brugeren mulighed for at kommunikere via Line-app’en, der i forvejen bruges af 310 millioner mennesker. Det skriver Engadget via LG.

Din personlig assistent 
LG fortæller, at du eksempelvis vil kunne sende beskeden “Jeg skal på ferie” til dit elektroniske udstyr, hvorefter elektronikken afstemmer forbrugsmønsteret. Det betyder f.eks. at køleskabet slår over på en strømbesparende funktion, og gulvet kan være støvsuget til du kommer retur.  

Virksomheden har endda integreret NFC i deres kommende line-up, der kan spare dig for unødige teknikerbesøg, da diagnose på udstyret delvis kan ske via mobilen. Overstående er bare et udpluk at de funktioner, som kommende varer fra giganten tilbyder. Er du særlig interesseret i at se hvad LG har på programmet i 2014, så kan du læse mere i pressemeddelelsen her

 

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 28-12-2013 18:17:46

Cool, bedre ville være en App, hvor man vælger funktionen.

0 0
Om brug af cookies