Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du styre Sonos-anlægget fra din Android-mobil

Nu kan du styre Sonos-anlægget fra din Android-mobil

Vi har fået lovet den i lang tid, men nu kan du endelig downloade Sonos' app til Android, så du kan styre firmaets musikanlæg med din smartphone.

Den blev først afsløret for omverdenen i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona tilbage i februar, men nu er Sonos endelig klar med sin egen, officielle app, der lader dig styre firmaets musikanlæg via din smartphone.

Sonos-app'en kan hentes i Android Marked ganske gratis og giver samme funktionalitet, som vi eksempelvis kender fra Sonos-app'en til iPhone.

Du kan styre afspilningen i forskelle rum, oprette forbindelse til netradio og indholdstjenester og endda styre enhedernes indstillinger direkte fra mobilen.

Applikationen understøtter "voice search" så du kan søge i musik via stemmekommandoer på engelsk og viser også albumgrafik. For at få Sonos-app'en på din mobil skal du som minimum have Android-operativsystemet i version 2.1 eller nyere, og for at bruge app'en skal den være koblet på dit hjems trådløse netværk.

Også understøttelse for AirPlay

Pt. ser det ikke ud til at Sonos-app'en understøtter tablet-computere med Android 3.0. Det var i alt fald ikke muligt for os, at downloade applikationen til en Motorola XOOM.

Samtidig med den nye Android-app, så har Sonos også aktiveret understøttelse for Apples AirPlay-funktionalitet via en gratis softwareopdatering til firmaets enheder. For at komme i gang med AirPlay skal du dog købe en Apple Airport Express og sætte den op til at arbejde med dit Sonos-anlæg.

Sonos har også opdateret sin iPhone og iPad-app og Sonos Desktop Controller-softwaren til Windows og Mac.

Læs mere om Sonos-app'en til Android her, hvor du også kan se en kort video, der præsenterer funktionaliteten.

Sonos App i Android Market

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Olde 26-04-2011 12:28:40

Er der sket noget revolutionærende ved sonos app'en eller følger jeg ikke med, men jeg har haft sonos på min mobil siden april sidste år hvor jeg fik den.......

0 0

Om brug af cookies