Nu kan du tage 360 graders foto med Google [TIP]

Få det hele med. Nu kan du tage 360 graders foto af din omverden og få dem vist i Virtual Reality.

Nu kan du tage 360 graders foto med Google [TIP]

Nogle øjeblikke må bare deles: den solbeskinnede strand, udsigten fra alpetoppen eller julehyggen med familien. Og nu kan du indfange det magiske øjeblik med mobilen, dele det, og få det genskabt 3D med mobilen.

Til formålet lancerer Google app’en Cardboard Camera. En app der forener din smartphones kamera med den billige, men intelligente VR-headset, Google Cardboard.

For at få det hele med, skal du dreje omkring dig selv i en hel omgang mens du optager, hvorefter applikationen sammenstykker det til et 360 graders panoramafoto.

I modsætning til almindelige 2D panoramaer, rummer billederne dybdeinformation som benyttes til at give dine motiver dybde når disse afspilles på et Virtual Reality headset som Google Cardboard.

Se også Ny Google App: Prøv Virtual Reality på din iPhone [TIP]

Google Cardboard

Sådan kommer du i gang med VR-fotos

For at skabe dine egne 360-fotos skal du hente Carboard Camera app’en på Google Play Store. App’en findes indtil videre kun til Android, mens Cardboard app’en, som kan afspille fotoene, fås til både iOS og Android.

Derefter skal du investere i et Cardboard headset – en smartphone-holder der forvandler din mobil til en VR-fremviser. Cardboard indeholder ingen elektronik og fås fra omkring 20 kroner og opefter. Klik her for at se udvalget.

Seneste nyt om Headset

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 28/9/2015 blev sagen bragt videre med artiklen Samsung Galaxy S6 Edge+: Den bedste phablet du kan få [TEST] – Læs her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..