Nu kan flere teste Huaweis nye EMUI 10

Nu åbner Huawei op for flere pladser i deres betaversion af EMUI 10 med Android 10. Betaen rulles ud i morgen. Se hvordan du bliver tester.

Nu kan flere teste Huaweis nye EMUI 10

Huawei søger nu flere betatestere til deres kommende store Android 10-opdatering, EMUI 10. Der var i starten kun 50 pladser, men de er nu blevet udvidet med 100 mere. I skrivende stund er der kun 63 tilmeldte, så der er masser af plads til interesserede.

Den nye opdatering indeholder masser af nyheder og designændringer. Flere steder er brugerfladen blev redesignet og forbedret, og en ny nattilstand er også ombord, sammen med bedre ydeevne, hurtigere grafikydelse, ny skærmdeling med en PC og meget andet.

Huawei Danmark forventer, at EMUI 10 betaen ruller ud i morgen, den 12. september. Vil du deltage i testen, så kræves der en Huawei P30 eller Huawei P30 Pro.

Læs også: Huaweis EMUI 10 med Android 10 vil forbedre brugeroplevelsen

Beta test EMUI Huawei
Der er pt. tilmeldt 63 ud af 150 til EMUI 10 betaversionen. Foto: Mobilsiden

Sådan bliver du betatester af EMUI 10

Det er ganske simpelt at skrive sig op til betaversionen af EMUI 10. Du kan følge guide på Huaweis dedikerede EMUI 10 betatest-side eller følge vores guide. Sådan gør du:

  • Hent Huaweis beta-app her.
  • Når appen er hentet åbner du den.
  • Accepter vilkår og betingelser.
  • Log ind med dit Huawei ID. Har du ikke et, så skal du oprette et.
  • Når du er logget ind vælger du “Personal”.
  • Vælg “Join Project”.
  • Her finder du tilgængelige projekter.
  • Når du er skrevet op modtager du en notifikationer om opdateringen.

Vil du afmelde dig betatesten, så findes der en guide til dette på ovenstående side. Det er ganske simpelt.

Flere nyheder i sagen

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 10/9/2019 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med et indlæg omkring emnet Huaweis EMUI 10 med Android 10 vil forbedre brugeroplevelsen – Klik her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..