Nu kan iPhone 11 og iPhone 11 Pro købes i Danmark

Har du ikke allerede forudbestilt en, så er det fra i dag de nye iPhones kan ses og købes hos danske butikker og teleselskaber.

Nu kan iPhone 11 og iPhone 11 Pro købes i Danmark

Så er det i dag, at de nye iPhone 11, iPhone 11 Pro og den store iPhone 11 Pro Max lander hos danske butikker og teleselskaber. Det har siden den 13. september være muligt, at forudbestille de tre nye iPhones og det har ret mange benyttet sig af.

Har du ikke forudbestilt, så er det altså nu du kan se de nye iPhones i butikkerne. Lagerbeholdningen har det med hurtigt at forsvinde, så overvejer du kan investerer i en af modellerne, så skal du ikke vente for længe.

Læs også: Det koster iPhone 11 og iPhone 11 Pro

iPhone 11 – det fornuftige valg

Skal næste telefonen være en af de nye iPhones, så er basismodellen, iPhone 11, det fornuftige valg. Prisen starter ved 6.299 kroner og den bærer rundt på meget af det samme indmad, som den dyrere Pro-model. 

iPhone 11 kommer i hele seks farver: lilla, hvid, grøn, gul, sort og rød.

Apple iPhone 11
iPhone 11 kommer i seks flotte farver og prisen starter ved 6.299 kroner. Foto: Apple

iPhone 11 Pro – Apples flagskib

iPhone 11 Pro og 11 Pro Max repræsenterer det bedste Apple kan præstere. Tredobbelte kameraer, nye forbedrede skærme og større batterier, pakket ind i glas og rustfrit stål. Men der skal også betales for det, for iPhone 11 Pro starter ved 8.899 kroner og går helt op til 12.999 kroner.

iPhone 11 Pro og Pro Max kommer i tre farver: sølv, grøn, sort og guld.

Er du stadig i tvivl om hvilken model passer dit behov bedst, så tag et kig på denne artikel:

Forskellen på iPhone 11 og iPhone 11 Pro

Nu er der desuden mulighed for at spare på de ældre iPhones, hvis du ikke absolut skal have det nyeste nye. Se her.

På Mobilpriser.dk kan du finde de bedste priser på iPhone 11 og iPhone 11 Pro.

Videre om temaet

Siden denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 19/9/2019 gik redaktionen videre med sagen om Ni ud af ti forudbestilte iPhone 11 er Pro-modellen – Historien finder du her. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.