Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan iPhone 3G købes med andre abonnementer

Nu kan iPhone 3G købes med andre abonnementer

Apples jerngreb om iPhone 3G løsnes en smule, og åbner nu mulighed for, at produktet kan købes med andet end Telia iOn.

Fra i dag sælges iPhone 3G hos Telia, med andre abonnementer end det iPhone-tilpassede "iOn". Både Xpress 2.0, Basic og Telia On kan nu kombineres, med et køb af designtelefonen. Den primære forskel er, at iOn indeholder data inkluderet i prisen, mens kunderne med de øvrige typer, skal betale for datatrafikken oveni abonnementet.

Ændringerne kommer, fordi en lille del af brugerne har, et meget lille dataforbrug, og i stedet for anvender iPhone til tale og SMS.

 - "Vi har selvfølgelig lyttet til de forbrugere, der primært ønsker, at bruge deres iPhone til tale. Derfor er jeg glad for, at vi har fået mulighed for, at udvide vores iPhone-tilbud, så man nu kan købe produktet med flere af vores eksisterende abonnementer, hvor der ikke er inkluderet data" siger Jesper Brøckner, administrerende direktør i Telia.

Den billigste vej til iPhone 3G går gennem Telia On 8timer og On12 timer, der begge over seks måneder koster 4.393 kroner. Kontantprisen er henholdsvis 2.599 og 1.999 kroner, mens månedsprisen ligger på 299 og 399 kroner. Tilgengæld koster datatrafikken, så 10 kroner pr. megabyte. Det oprindelige abonnement iOn koster stadig 1.699 kontant ved disken, 599 kroner om måneden, og ender på 5.293 kroner over seks måneder.

Nyheder på vej til "heavy users"

Ved iPhone 3G lanceringen i Danmark, var kritikken af Telia i diverse debatfora, blandt andet Mobildebat.dk, enorm. Mange brugere mente, at den inkluderede datamængde på 300 MB i iOn-abonnementet var alt for lille.

Opgørelser fra Telia viser dog, at kritikken ikke var berettiget. Under én procent af brugerne, har brugt mere end 300 MB. Alligevel er teleselskabet på vej med en datapakke, som skal tilgodese, den lille skare af heavy users.

Jesper Brøckner forventer en præsentation af datapakken i løbet af september.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies