Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan man skrive beskeder i Google Fotos

Nu kan man skrive beskeder i Google Fotos

Den populære foto- og videobackup-app, Google Fotos, bliver nu mere social med indbyggede beskeder.

Foto: Google

Googles gratis fotobackup, Fotos, har siden lanceringen i 2015 fået tilføjet en lang række brugbare, og også mindre brugbare, funktioner. Ansigtsgenkendelse, søgning på tid, ting og kategorier, redigering, tekst, fotobøger og meget mere. 

To år efter lanceringen af Google Fotos havde appen tilraget sig over en halv milliard brugere og der blev dagligt uploadet 1,2 milliarder billeder i Googles sky. Med nyeste tilføjelse bringer Google sociale elementer til appen, der kan lokke nye brugere til. Først og fremmest så vil Google tilbyde lettere og sjovere fotodeling med den nye opdatering til Fotos-appen.

Man har altid kunnet dele fotos direkte gennem appen ved, at oprette et album til et enkelt foto og derefter dele linket. Men nu er Google klar med en enklere oplevelse, hvor man kan dele billeder og videoer til andre brugere af appen i en privat samtale - lidt ligesom en beskedtråd, bare indbygget i Fotos. Ifølge Google giver dette et sted at finde de øjeblikke, du har delt med dine venner og familie og holde samtalen igang. 

via GIPHY

Kommenter og "like" billeder i Google Fotos

Efter opdateringen er installere kan man "like" delte fotos samt kommentere i den private samtale. De uploadede fotos og videoer kan let gemmes i ens eget Fotos-galleri.

Ifølge Google er denne funktion er ikke designet til at erstatte chat-apps, men gøre delingen af minder med venner og familie lettere. 

Opdateringen rulles gradvist ud i løbet af den næste uge.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies