Nu kan øboerne ringe og SMSe

Efter i årevis at have klaget over dårlig mobildækning, så er der nu håb for øboerne og turisterne på den lille ø Venø.

Nu kan øboerne ringe og SMSe

Den lille ø Venø, beliggende i Limfjorden nord for Struer, har længe været plaget af dårlig mobildækning. Den dårlige dækning har givet utallige udfald i samtaler og SMS-beskeder, der aldrig er kommet frem.

Det har derfor længe været et stort ønske fra både lokale øboer og turister, at mobildækningen bliver forbedret, da ingen af de danske teleselskaber har særlig god dækning på øen. Det ønske får de nu opfyldt med opførslen af en ny mobilmast fra Telia. Det skriver dagbladet Holstebro Struer.

– “Der er flere andre steder, hvor der som på Venø mangler dækning, og dermed er et stort udækket behov. Når det lige blev Venø, skyldes det især, at der er en stor lokal velvilje. Der er mange kræfter lokalt, der virkeligt gerne vil have os ind på øen og har hjulpet os med at komme det. Det er bestemt ikke tilfældet alle stedet i Danmark, og det har været afgørende og tiltrukket vores investering,« siger Ole Hauris, Manager for Telias planlægningsafdeling, til dagbladet Holstebro Struer.

Telias nye sendemast bliver opsat i løbet af en måneds tid. Venø har cirka 200 fastboende samt 80 efterskoleelever.

Kilde: Dagbladet Holstebro Struer

Mere til nyheden

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 4/8/2011 gik redaktionen videre og fulgte op med en sag med fokus på Godt netværk sikrer TDC flere kunder – Læs den her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..