Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan Telenor-kunder betale i rater

Nu kan Telenor-kunder betale i rater

Telenor lancerer nu en afbetalingsordning i stil med Telias Mobilaftale, hvor den nye mobil kan betales af over 6, 12 eller 24 måneder.

Telenor har netop præsenteret en ny afbetalingsordning, Smart-aftalen, der gør det muligt for kunderne at betale mobilen af over 6, 12 eller 24 måneder - uden ekstra omkostninger, renter eller udbetaling.

-”Vi vil gerne give vores kunder mulighed for, at købe den telefon de ønsker sig, når de står i butikken i stedet for at de skal vente, til de har sparet op til telefonen. Med Smart-aftalen giver vi mulighed for at dele betalingen for telefonen op i små rater, uden at kunden skal betale ekstra for det,” fortæller Peter Berg, markedsdirektør i Telenor.

For at få adgang til Smart-aftalen skal man købe et abonnement hos Telenor, eller forlænge et eksisterende.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Benjamin 06-02-2011 11:38:02

Nu er det jo sådan som i skriver at Telenor giver tilskud til mobilerne, og derudover kan man få lov til at dele den op på 6-12-24 mdr.
Men der Telenor tjener penge er hvis kunden vælger at lave en aftale på 24 mdr, da kunden ikke skifter selskab de 24 mdr (selv om de sagtens kan) Det er meget psykologisk, men det er sandt :)

0 0
pip 03-02-2011 14:42:30

Synes det er vigtigt at slå fast, at denne aftale ikke er ligesom Telias! Ved Telenor, får man stadig sit imei-tilskud (som Mads også skriver). Det vil sige, man stadig kan få sin telefon billigere end ved Telia :) Det er SMART!! :)
Og Mads er så absolut ikke blå-øjet her. Telenor tjener på selve ordningen ikke flere penge (faktisk mindre hvis kunde vælger at afdrage over 12 eller 24 mdr), men det skaber netop mulighed for at kunder kan vælge lige præcis det abonnement de har brug for og stadig få råd til den fede og dyre tlf. Og det sikrer jo Telenor flere kunder og mere salg.

Lige her kunne mobilsiden.dk godt have været mere præcis i deres artikel..

0 0
TF 01-02-2011 00:36:59

Normalt er der tilskud på telefonen, det som teleselvskaberne bla bruger som undskyldning for at sælge minutter osv dyrt i forhold til taletidsselvskaberne, forsvinder det tilskud så ? For vis er det da super for telenor så kan de sælge tlf uden tilskud og stadig sælge forbrug af minutter osv dyrt :(

0 0
Mette Østerbæk 05-02-2011 10:03:49

Det her er en mulighed for Telenor om at beholde kunderne længere tid.
De fleste kunder som laver en "afbetaling" på 12 ell. 24 måneder, vil offest også være mobilkunder i 12 ell 24 måneder.. I stedet for måske at opsige/nedgradere efter 6 måneder, selvom det faktisk er en mulighed, og du kun binder dig i 6 måneder.

Så at det bliver billigere eller dyrere er jo op til kunden selv, synes næsten der er for få mennesker der sætter sig ind i det de køber, og få de oplyst en minimums pris på x antal kr. tænker de måske ikke lige på, at det er på 12 eller 24 måneders afdrag + 6 måneders abonnement, og altså ikke for abonnementet i hele afdragsperioden.

0 0
Mads Fich 01-02-2011 18:09:42

Du får stadig det samme tilskud som hvis du gav prisen for telefonen. Så man bliver altså ikke snydt ved at vælge smart aftale.
Ud over dette, så får man yderligere tilskud hvis man laver smart aftale på 12 eller 24 måneder.
SÅ telenor tjener absolut intet på denne ordning..

0 0
Jakob 03-02-2011 11:28:33

Jeg må bare sige at du er ret blåøjet og naiv hvis du tror Telenor laver en løsning de ikke tjener ekstra på!

0 0
Mads Fich 03-02-2011 13:25:24

Jamen interessant kommentar Jakob.
Nu er det sådan set bare et fact, at der hverken er renter eller gebyrer, oprettelse eller lign. ved en smart aftale hos telenor.
Du får stadig samme tilskud som hvis du ikke laver en smart aftale. Derfor er der som sådan en økonomisk ulempe for en kunde. Som jeg også skriver får man faktisk yderligere rabat hvis du laver smart aftale i 12 eller 24 mdr.
helt konkret får man en samlet pris der er enten 200 eller 400 kr. mindre. ved at gøre det.

Et eksempel er her:
Kunde køber Iphone til 2499,-
ved 6 mdr. smartaftale bliver samlet pris: 2499
ved 12 mdr: 2299
ved 24 mdr: 2099

Ergo giver telenor større tilskud hvis du vælger at betale telefonen over en længere periode.

Der er dermed ikke nogen direkte økonomisk geveinst ved denne ordning.
Der hvor telenor kan tjene penge på denne løsning er: få fat i de kunder, der måske ikke har pengene her og nu,. (lukke et salg, skabe større kunde base)
Kunden føler en større tilknytning til telenor, ved de har denne ordning (giver loyale kunder, der bliver i firmaet)
Og der kan sikkert skrives flere ting. Men det lige et par eksempler.

Og hvis du mener jeg er blåøjet stadig. Så skal du have lov til det :)

0 0
Jakob 03-02-2011 15:00:54

Tak fordi du bekræfter min kommentar. Nu har jeg lavet rigtig mange tele-analyser, og der er ingen, og jeg gentar, ingen der giver noget ved dørene i telebranchen.

Desuden mener jeg ikke at du kan se kun på prisen af telefonen, der er et abonnement de rskal med i ligningen, samt evt forbrug, og netop det er med til at gøre det til en god forretning for telenor, hvor de tjener mere på deres kunde end før!

0 0
Mads Fich 03-02-2011 15:47:25

Jamen lille skat. Abonnement og forbrug er der jo ingen forskel på, om kunden vælger smart aftale eller ej? Så der er der jo ingen større indtjening end der har været før??

0 0
pip 03-02-2011 17:08:42

Come on, Jakob.

Telenor tjener ikke flere penge på det enkelte salg! Men det er klart at Telenor håber på at kunne få flere kunder, da flere får råd til at købe den mobil de gerne vil have uden at skulle betale fx 3000 på én gang. Men Telenor giver stadig tilskud til mobilen og som tidligere nævnt bliver tilskuddet faktisk større jo længere tid du vil afbetale.
Så uanset hvor mange tele-analyser du har lavet før, har du ikke lavet en ordentlig analyse på SMART-aftalen, og tydeligvis ikke sat dig ordentlig ind i, hvad SMART-aftalen går ud på.

Og jo, selvfølgelig vil Telenor tjene penge og gerne have flere kunder, men SMART-aftalen er ikke lavet for at snyde kunder eller komme med skjulte gebyrer eller renter.
Jeg ved ikke hvor du er kunde henne og er egentlig også ligeglad, men Telenors kunder har taget rigtig godt imod SMART-aftalen.

0 0
Nicolas 01-02-2011 07:47:15

Telenor har vel kigget over Telias skulder, som jo har lavet dette stunt i lang tid. Betal hele telefonens pris over 12 eller 24 mdr, samtidig med at du betaler abb..

0 0

Om brug af cookies