Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kommer alle højttalerne med Google Cast-teknologien

Nu kommer alle højttalerne med Google Cast-teknologien

Et væld af nye højtalere med Google Cast-streamingteknologien kommer på markedet i år. Danske B&O PLAY vil udstyre to højttalere med teknologien.

Udvalget af netværksforbundne højttalere og lydsystemer med Google Cast-teknologien er pt. begrænset, men det bliver der gjort noget ved i år, hvor mange af de store producenter tager teknologien til sig.

Google Cast er teknologien, som også de små og populære Chromecast-dongles er udstyret med - altså nem og hurtig streaming af indhold fra smartphone, tablet og computer til en enhed med teknologien indbygget.

Læs også: Chromecast Audio med bedre lyd og multirums afspilning

Højttalere har siden januar sidste år kunne gøre brug streamingteknologien, så du legende let kan føre musikken fra dine enheder i hjemmet til disse ved at klikke på det velkendte Cast-ikon, som er integreret i apps som YouTube, Spotify, TuneIn og Deezer.

I et blogindlæg skriver Google, at udvalget af disse netværkshøjttalere vil stige markant i år, hvor producenterne B&O Play, Harman Kardon, Onkyo, Philips, Pioneer, Raumfeld, Sony og LG er med på vognen.

To B&O PLAY-højttalere med Google Cast

Netop danske Bang & Olufsen, som har B&O PLAY-serien, vil fra slutningen af dette kvartal understøtte Google Cast på de to eksisterende højttalere, BeoPlay A6 og BeoPlay A9 (kun 2. generation).

Da disse allerede har den fornødne netværksteknologi indbygget, fordi de i forvejen understøtter Apple AirPlay og Bluetooth, kræver det blot en softwareopdatering.

Læs også: BeoPlay A6 - Nyt desingikon fra B&O Play

”For os handler det om at give vores kunder den bedst mulige musikoplevelse. Med Google Cast er det vores netværkshøjtalere, som henter musikken ned fra skyen, og det giver brugeren en formidabel lydkvalitet og brugeroplevelse. Man undgår eksempelvis, at musikken afbrydes, når man bliver ringet op, modtager en SMS eller f.eks. forlader rummet med sin smartphone”, siger direktør for B&O PLAY Henrik Taudorf Lorensen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies