Nu kommer Android 10 til flere OnePlus-telefoner

Nu er det ikke længere kun de nyeste OnePlus-telefoner, der har Android 10. Producenten ruller opdateringer ud til flere modeller nu.

Nu kommer Android 10 til flere OnePlus-telefoner

OnePlus nyeste modeller, 7T og 7T Pro, bærer allerede rundt på Android 10. Det betyder dog ikke at den kinesiske producent har ligget på den lade side, når det kom til at opdatere ældre modeller. På deres forum har de i weekenden meldt ud, at nyeste Android nu ruller ud til flere ældre modeller. 

OxygenOS 10, baseret på Android 10, kommer med en lang række nyheder. Der er blandt andet forbedringer af brugerfladen, flere muligheder for tilpasning af ikoner og udseende, større overblik over lokationsdeling og privatliv. 

OnePlus har tidligere lovet Android 10 til OnePlus 6-serien i november måned, og det må man sige de har levet op til. Her er et overblik over Android 10-opdateringen til OnePlus 6 og OnePlus 6T.

Test: OnePlus 7T – Nærmest Pro

Android 10 til OnePlus 6 og 6T ruller ud

System

  • Upgraded to Android 10
  • Brand new UI design
  • Enhanced location permissions for privacy
  • New customization feature in Settings allowing you to choose icon shapes to be displayed in the Quick Settings
  • General bugs fixes and improvements


Full Screen Gestures

  • Added inward swipes from the left or right edge of the screen to go back
  • Added a bottom navigation bar to allow switching left or right for recent apps

Game Space

  • New Game Space feature now joins all your favorite games in one place for easier access and better gaming experience


Contextual Display

  • Intelligent info based on specific times, locations and events for Ambient Display (Settings – Display – Ambient Display – Contextual Display)


Message

  • Now possible to block spam by keywords for Message (Messages – Spam – Settings -Blocking settings)

Du kan læse meget mere om Android 10 til OnePlus-telefoner her. Udover ovenstående, så medfølger også sikkerhedsopdateringer for august til october.

Opdateringen til OnePlus 6 og 6T ruller ud netop nu, men der kan gå noget tid inden den når din mobil. Den bliver nemlig rullet ud i bølger, så hvis eventuelle store fejl skulle opstå, så bliver færre berørt af det.

Det videre forløb i sagen

Meget er sket siden redaktionen postede artiklen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 22/10/2019 kom den efterfølgende historie med en artikel der stillede skarpt på OnePlus 7T og 7T Pro får opdatering med kameraforbedringKlik her og læs historien.. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..